• İHSANBAŞKAN

ABDULLAH KARAPIÇAK'TAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Kasım 2019 17:13
ABDULLAH KARAPIÇAK'TAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak Cumhur İttifakı ile ilgili bir Kamuoyu açıklaması yaptı.

ABDULLAH KARAPIÇAK'TAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA


MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak Cumhur İttifakı ile ilgili bir Kamuoyu açıklaması yaptı.


MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklamasında şöyle dedi:


Kamu  oyuna duyurulur;


Cumhur İttifakımız; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliklerinde; ülkemizin ali menfaatlerini, milli birlik ve beraberliğimizi esas alan bir anlayışı ifade etmektedir.


Beka dediğimiz bu süreçte esas olan, kişiler ve olaylar değil Milletimizin âli menfaatleri doğrultusunda yol aldığımız Cumhur İttifakıdır. İttifakın temelleri, milli mücadelenin başlangıç şehri olan Samsun’da çok daha sağlamdır.

Cumhur İttifakı çıkara, al-ver sürecine dayalı bir ittifak olmadığı gibi masa başında kurulan bir ittifak da değildir. Bu bağlamda Samsun’da Cumhur İttifakına zarar verecek söylem, eylem ve polemiğe, kötüniyetli yaklaşımlara ittifakın tarafları olarak izin vermeyiz.


Cumhur İttifakının tarihi görev ve sorumluluklarını omuzlarımızda hissederken, ülke için adına beka dediğimiz bu süreçte anlık olaylar ve durumların hiçbir önemi olmadığı gibi ittifaka zarar vermesine de izin vermeyiz ve vermeyeceğiz.


Abdullah Karapıçak
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.