A Haberin Deneyimli Temsilcisi Mahmut Erdoğan'a Tebrik yağmuru

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Eylül 2016 13:30
A Haberin Deneyimli Temsilcisi Mahmut Erdoğan'a Tebrik yağmuru
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Fırat Kalkanı Harekatını 15 gündür Kilis'te Suriye Sınırında sıfır noktasında gece gündüz takip edip izleyenlere aktaran Samsunlu Muhabir Mahmut Erdoğan'a izleyicilerden tebrik ve Teşekkür yağıyor.
 A HABER KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRÜ MAHMUT ERDOĞAN DÖNÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Fırat Kalkanı Harekatını 15 gündür  Kilis'te Suriye Sınırında sıfır noktasında gece gündüz takip edip izleyenlere aktaran Samsunlu Muhabir Mahmut Erdoğan'a izleyicilerden tebrik ve Teşekkür yağıyor.

Türkiye 15 gündür Fırat Kalkanı harekatını onunla (Canlı) izliyor

A Haber Karadeniz Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan Kilis'te görevli bulunduğu süre içerisinde başarılı haberlere imza attığı görüldü. 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'da olan Mahmut Erdoğan'ın geçmişinde başarılı bir Televizyonculuk deneyiminin de olması dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan Sınır Noktasından gönderdiği mesajla kendisine tanınan görev süresinin dolduğunu Kameramanı Yasin Köse ile birlikte Samsuna döneceğini bildirdi.

İzleyicilerinin Sosyal Medyada Mahmut Erdoğan'ı sıkı bir şekilde takip ettiği ve teşekkür ve tebrik yağmuruna tuttuğu görüldü.
 


 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.