• İHSANBAŞKAN

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Samsunlu Muhtarlardan Depremzede Dayanışması

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Mart 2023 10:04
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Samsunlu Muhtarlardan Depremzede Dayanışması
Samsun'da Kadın Muhtarlar Dayanışma Grubu ve Bir Gülücük Her Şeye Değer Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Depremzede Aileleri için el ele verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Samsunlu Muhtarlardan Depremzede Dayanışması

 

Samsun'da Kadın Muhtarlar Dayanışma Grubu ve Bir Gülücük Her Şeye Değer Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Depremzede Aileleri için el ele verdi.

 

 

Samsunda görev yapan Kadın Muhtarlar Dayanışma Grubu depremzede aileler için sahada

 

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Berna Macit Çokgezen,  Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Özer Bozkurt,  Yaşardoğu Mahallesi Muhtarı Mehtap Uludoğan, Kalkancı Mahallesi Muhtarı Zekiye Nur Aydemir, Kale Mahallesi Muhtarı Saime Tos, Fatih Mahallesi Muhtarı Seda Keklik, Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı ve Havza Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Ergen Çelik İle Bir Gülücük Her Şeye Değer Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Serap Öksüz Ersoy ve Yönetim Kurulu depremzede aileler için el ele vererek çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yaptıkları çalışmalarda Samsuna gelen Depremzede Ailelerimize Özel 150 adet Hijyen Paketi desteğinde bulundular.

 

 Bir Gülücük Her Şeye Değer Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Serap Öksüz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Dernek Başkanı Serap Öksüz Ersoy öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü En İçten Dileklerimle Kutlar, Emeği Geçen Tüm Takipçilerimize Şükranlarımı sunuyorum dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.