• İHSANBAŞKAN

2015 yılında İlkadım İlçesinin projeleri konuşulacak

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 30 Aralık 2014 11:57
2015 yılında İlkadım İlçesinin projeleri konuşulacak
2015 yılında İlkadım İlçesinin projeleri ile konuşulacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'İlkadım, Türkiye'ye örnek olacak projeleri ile konuşulacak' dedi.
İLKADIM 2015'E HAZIR

BAŞKAN TOK "TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ"

2015 yılında İlkadım İlçesinin projeleri ile konuşulacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım, Türkiye'ye örnek olacak projeleri ile konuşulacak" dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan İlkadım Belediyesi'nin 2015 yılına daha heyecanlı daha atik ve daha modern çalışmalar ile gireceğini belirtti. 2015 yılının, İlkadım ilçesinin gelişimi ve daha modern bir hal alması için öneminin büyük olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan " Samsun yeni yılda İlkadım ilçemizde boy gösterecek projelerimiz ile konuşulacak." dedi.

PROJE 2015'TE START ALIYOR

Samsun'un en büyük sıkıntılarından birisi olan araç parkı sorununu hafifletecek 7 katlı 1000 araçlık otopark projesini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Tülay Başaran Lisesi'nin yanında bulunan şu an açık otopark olarak kullandığımız 1700 metrekarelik alanda modern yarı otomatik katlı otopark projemizi 2015 yılında hayata geçireceğiz" dedi.

BÖLGEYİ CANLANDIRACAK

Yapılacak olan otoparkın en çok Mecidiye esnafının faydasına olacağını söyleyen Başkan Erdoğan Tok,  Subaşı,  Mecidiye Caddesi, Kale Mahallesi İstiklal Caddesi ve Kaptanağa Caddelerine hitap eden bölgede bulunan esnafların ticari faaliyetlerine katkı sağlayacak otopark projesinin bölgenin ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti.

GÜVENLİ VE SON TEKNOLOJİ

Samsun'un öncelikli en büyük problemlerinden birisi olan otopark sorununu hafifleteceklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Şehrin merkezi ve kalbi olan ilçemizde, her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte otopark sıkıntısı büyümektedir. Bu manada ilçemizde cereyan eden bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yarı otomatik olarak hizmete sunacağımız otoparkımız, son teknolojik imkanlarla güvenli bir şekilde hizmet verecektir. Karadeniz'de örneği bulunmayan son teknoloji modern otoparkımız, Samsun'da noksanlığı  bulunan  otopark ihtiyacını da karşılayacaktır." diye konuştu. 

GENÇLİK İÇİN DEV PROJE

Toplumumuzun sesi ve nefesi olan gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösterdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Çatalarmut mahallesinde bulunan eski fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa ediyoruz. İnşallah 2015 yılı içersinde 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandıracağız" dedi.

Başkan Tok, 2015 yılının umutların ve hedeflerin gerçekleştiği bir yıl olması dileğinde bulundu.
Tok, mesajında şunlara yer verdi:
"2015 yılına yeni umutlarla, hedefler, plan ve projelerle giriyoruz. Bu manada 2015 yılının umut ve hedeflerimizin gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle yeni yılın insanımız, ailemiz, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını diler, herkese umutlu, mutlu ve hayırlı seneler dilerim." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.