19 Mayıs İlçesinde Mahmut İşbilir'e yoğun ilgi var

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Kasım 2023 22:17
19 Mayıs İlçesinde Mahmut İşbilir'e yoğun ilgi var
19 Mayıs İlçe halkı Mahmut İşbilir'in aday adaylığının ilçe için bir şans olduğunu ve başkanlık görevi verilmesiyle birlikte ciddi hizmetlerin geleceğine inandıklarını söylüyor.

Mahmut İşbilir 19 Mayıs için bir şans

 

AK Parti'den 19 Mayıs Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Mahmut İşbilir'in basın açıklamasına çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Seçimin Nabzı Samsun Bülten

 

Kuruluşundan bugüne AK PARTİ Teşkilatlarının her kademesinde görev yapan Mahmut İşbilir İlçe'de duruşu ve çalışkan kişiliği ile de sevilen bir isim olarak öne çıkıyor.

 

Bugün 19 Mayıs ilçesinde Mahmut İşbilir'in aday adaylığı ile ilgili olarak çok sayıda vatandaşa soru sorma imkanı bulduk.

 

Vatandaşlar Mahmut İşbilir'in ilçede birlik ve beraberliği sağlayan ve her kesim tarafından sevilip kabul gören bir isim olduğu üzerinde ortak düşüncelerini paylaşıyorlar.

 

19 Mayıs İlçe halkı Mahmut İşbilir'in aday adaylığının ilçe için bir şans olduğunu ve başkanlık görevi verilmesiyle birlikte ciddi hizmetlerin geleceğine inandıklarını söylüyor.

 

Mahmut İşbilir'in toparlayıcı bir yapıya sahip olduğu, İlçe'de birlik ve beraberliği sağlayacak güçlü bir isim olarak öne çıktığı düşüncesi de yaygın.

 

Kısacası 19 Mayıs İlçesinde Mahmut İşbilir'e teveccüh büyük. 19 Mayıs'a yakıştırılan güçlü bir isim. Yolu açık olsun.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.