15 Temmuz Programı Belirlendi

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Temmuz 2017 23:31
15 Temmuz Programı Belirlendi
Darbe girişiminin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. AK Parti Merkez Yönetim Kurulu 15 Temmuz programının detaylarını görüştü. Programın adının '15 Temmuz Destanı' olması kesinleşti.

BELEDİYELER ANMA PROGRAMLARI DÜZENLEYECEK


15 Temmuz'un yıldönümünde yapılacak anma etkinlikleri belirlendi. Cumhurbaşkanı, o gün, gün boyu, ismi o geceyle sembolleşen noktalarda olacak halka hitap edecek.


81 ilde daha önce demokrasi nöbeti tuttuğumuz yerlerde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz

15 Temmuz anma törenlerinin yaklaştığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal "Benim içimi kanatan Türkiye'nin 15 Temmuz gibi kırılma süreci yaşadıktan sonra Türkiye bu travmayı üzerinden atmaya, bunun sonuçları üzerinden de siyasetçisi, sivil toplumu, iş adamıyla el ele vererek Türkiye normalleşmeye çalışıyor. Türkiye bunu yaparken, CHP'nin siyasi sorumluluk örneğine sığmayacak yaklaşımları, MİT tırları operasyonu üzerinden sonuçlanan davayı gerekçe göstererek adalet adına yürüyüşe kalkışması, burada AK Parti'den beklenen yargıya müdahale midir? Sonuçta, bu bağımsız ve tarafsız yargının verdiği karardır. 15 Temmuz yaklaşırken CHP'nin tutumu da içler acısı bir görüntü sergiliyor. Bu törenler, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek resmi devlet törenleri. Biz de AK Parti olarak 00.13'te salaların okunmasıyla birlikte diğer vatandaşlarımız gibi sivil toplum örgütleriyle 81 ilde daha önce demokrasi nöbeti tuttuğumuz yerlerde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Belediyelerimizin aynı şekilde 11-15 Temmuz arası yapacağı anma törenleri olacak" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, sembol noktaların birinde bulunacak, destansı bir mücadele vererek ihaneti durduran millete seslenecek.


Darbe girişiminin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. AK Parti Merkez Yönetim Kurulu 15 Temmuz programının detaylarını görüştü. Programın adının '15 Temmuz Destanı' olması kesinleşti.


Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan da önemli roller üstlenecek. Erdoğan'ın 15 Temmuz'daki ilk durağı, Şehitler Köprüsü...


Saat tam 21'de, yani köprünün FETÖ'cüler tarafından kapatıldığı saatte orada bulunacak ve 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışını yapacak.


Ardından İstanbul'dan Ankara'ya geçecek Cumhurbaşkanı, ilk bombanın atıldığı 02.37'de Meclis'teki törene katılacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son durağı ise, Külliye...

16 Temmuz sabahı 05.00'te bombaların hedefi olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde millete hitap edecek. Sabah namazını da milletle birlikte Millet Camii'nde kılacak...


Darbe gecesi yükselen selalar, ihanete karşı ayağa kalkan halka büyük moral olmuştu, 15 Temmuz'un birinci yılında da yine selalar arşa yükselecek...

.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.