1 MAYIS'I FIRSAT BİLEREK KUSUYORLAR

SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2014 11:30
1 MAYIS'I FIRSAT BİLEREK KUSUYORLAR
1 Mayısı bahane ederek terör estirmeye çalışanların işçilerden çok marjinal gurup üyeleri ve onların zorla meydana getirdikleri kimseler olduğu görüldü.
 1 Mayısı bahane ederek terör estirmeye çalışanların işçilerden çok marjinal gurup üyeleri  ve onların zorla meydana getirdikleri kimseler olduğu görüldü. 
Cadde ve sokak aralarında polise karşı direnişe geçenler arasında İstanbula okumaya gelmiş yüzlerce öğrenci de yer alıyor. Anne ve babalarının okumaları için büyük fedakarlık yaptığı öğrenciler eğitiminden faydalandıkları ülkenin polisine esnafına saldırarak 1 Mayısı kutluyor.
ÖĞRENCİLERİN NE İŞİ VAR?
Kandırılmış veya korkutulmuş öğrenci ve yaşları 18'in altındaki çocukların kendilerine yer gerçek siyasi ve sosyal alanda yer bulamayan sorunlu siyasi ve sanatçıların meydanlara indiği ancak gerçek işçilerin çok az bulunduğu kutlamalar yabancı medyanın da gözünden kaçmıyor.
SİLİK SİYASİLER KENDİLERİNE YER ARIYORLAR
Gayelerinin 1 Mayıs olmadığını kendilerinin bile açıkça söyledikleri kutlamalar her yıl olduğu gibi ihanete teröre yağmalamaya dönüşüyor. 
Bu davranışlar özellikle Türk halkından büyük tepki topladığı içinde sandıkları yansıdığı görülüyor. 
Siyasi kimlik ve sorumluluğunu unutan bazı siyasilerde bu oyunun içinde yer alarak siyasi etiğe yakışmayan davranış sergiledikleri görülüyor. 
Bu yılda yine Okmeydanı'ndan Taksim'e çıkmak isteyen gruba polis müdahale etti. Göstericiler polise molotof kokteyli ve taşlarla saldırırken polis de biber gazı grubu dağıtmaya çalıştı. 
Etiketler : 1 MAYIS
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.