SARICAOĞLU: ÇAKALLIYI GEREĞİ GİBİ TANITACAĞIZ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Mayıs 2014 00:22
 SARICAOĞLU: ÇAKALLIYI GEREĞİ GİBİ TANITACAĞIZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Çakallı Mahallesinde Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle biraraya gelerek yörenin meşhur menemen yemeği yediler.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Çakallı Mahallesinde Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle biraraya gelerek yörenin meşhur menemen yemeği yediler.
Yemekte Çakallı mevkiinin ve özellikle burada yer alan meşhur menemen restoranlarının sorunları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu daha sonra gezinti yaparak sorunları yerinde inceleme fırsatı buldu.
Çakallı menemeninin meşhur olması son yıllarda restoranların modernize edilmesi yöredeki Turizme ivme kazandırmasının yanısıra Samsuna da katkı sağladığı vurgulanan toplantıda Selçukludan kalan ve restorasyonu yapılan tarihi Kervansarayında önemli rol oynadığı ifade edildi. 
Sarıcaoğlu Menemenci esnafının Çakallıda bulunan tarihi eserlerle bütünleşmesinin ekonomi ve turizm açısından önemine değinerek buraya gerekli önemin verilmesi ve dikkatlerin çekilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını bu konuda Muhtarların esnafın ve Sivil toplum kuruluşlarının da yardımına ihtiyacı olduğunu söyledi. Yöremize ne hizmet yapacaksak bunları hep birlikte yapacağız diyen Sarıcaoğlu Çakallının eski bir tarihe sahip saklı güzelliklerden birisi olduğunuda sözlerine ekledi.
Toplantıya katılan Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri düşüncelerimizi belirtmek, sorunlarımızı dile getirmek ve paylaşmak anlamında yararlı bir toplantı oldu. Böyle toplantıların aralıklarla yapılmasının katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğluna teşekkür ediyoruz diyerek konuştular. 

Etiketler : SARICAOĞLU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.