Saadet Partisi Erbakan'sız seçime girecek

SİYASET Haber Girişi : 31 Ocak 2015 20:08
 Saadet Partisi Erbakan'sız seçime girecek
Merhum Başbakan Necmeddin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak katılmaya hazırlanıyor.

Rahmetli Necmeddin Erbakan'ın kurduğu partide ciğerpareleri olan evlatlarına yer olmaması siyasetteki vefasızlığa ah vefasızlık ah dedirtti.

Merhum Başbakan Necmeddin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak katılmaya hazırlanıyor.


Babası adına kurduğu Erbakan Vakfı ile birlikte Saadet Partisi (SP) ile arasına mesafe koyan Fatih Erbakan ile birlikte kız kardeşi Elif Altınöz'ün de bağımsız aday olması bekleniyor.

Hürriyet'te yerlan haberde Erbakan ailesine yakın kaynaklar, seçimlere her ilde bağımsız adaylarla katılacakları bilgisini verdikleri iddia edildi.

Erbakan'ın, yarın Ankara'da vakfın il ve ilçe temsilcileriyle yapacağı toplantıda bu kararın ana hatlarını kamuoyuyla da paylaşması bekleniyor.

Bu gelişme kulislerde, partileşme süreci olarak nitelenirken, Fatih Erbakan'ın bağımsız adaylığı için, babasının seçim bölgesi olan Konya ile birlikte İstanbul ve Kocaeli'nin düşünüldüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.