İZCİLER BAŞKAN ERDOĞAN TOK' U ZİYARET ETTİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 30 Nisan 2014 12:00
 İZCİLER BAŞKAN ERDOĞAN TOK' U ZİYARET ETTİ
Çanakkale Milli Bilinç Kampından dönen Samsun' lu izciler ayaklarının tozlarıyla İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok' u ziyaret ederek kamp ve 57. alay yürüyüşü hakkında bilgi verdi.
İZCİLER BAŞKAN ERDOĞAN TOK' U ZİYARET ETTİ

 Çanakkale Milli Bilinç Kampından dönen Samsun' lu izciler ayaklarının tozlarıyla İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok' u ziyaret ederek kamp ve 57. alay  yürüyüşü hakkında bilgi verdi.

Samsun Yıldız Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü izcileri, Çanakkale' de düzenlenen "Çanakkale Milli Bilinç Kampına" katılarak 99 yıl önce Çanakkale  savaşları sırasında  57. Piyade Alayının kullandığı yoldan "dedeciğim ben geldim" sloganıyla giderek ecdadını yad etti. Kamp dönüşü İlkadım belediye başkanı Erdoğan Tok' u ziyaret eden izci liderleri ve izciler başkan Erdoğan Tok'a sırtında " dedeciğim ben geldim " yazan bir cepken ve Türk askerinin savaşlar sırasında başlarına giydiği "enveriye kabalağı" hediye etti.

İzciler ikinci kez İlkadım Belediye Başkanı olan Erdoğan Tok'a başarı dileyerek kulüplerine ve çalışmalarına destek istedi.

Etiketler : ERDOĞAN TOK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.