İLKADIM BELEDİYESİ 2009-2014 SON MECLİS TOPLANTISI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 06 Mart 2014 21:01
 İLKADIM BELEDİYESİ 2009-2014 SON MECLİS TOPLANTISI
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın başkanlığında son toplantısını yapan İlkadım Belediye Meclisine bayan meclis üyeleri damgasını vurdu.
İLKADIM MECLİSİNE BAYAN MECLİS ÜYELERİ DAMGASINI VURDU

-BAŞKAN DEMİRTAŞ'IN ESPİRİSİ MECLİS ÜYELERİNİ GÜLDÜRDÜ.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın başkanlığında son toplantısını yapan İlkadım Belediye Meclisine bayan meclis üyeleri damgasını vurdu.

2014 yılı  Mart ayı 6.birleşimine ait 3 gündem maddesinin görüşüldüğü son meclis toplantısında  gündem maddelerinin sonunda veda konuşmaları yapıldı. Veda konuşmasını yapan Demirtaş'ın "Allah taksiratımızı affetsin. Daha ölmedik ama" demesi ise meclis üyelerini güldürdü.

 Toplantı sonrası veda konuşması yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hepinizin bildiği gibi 2009 yerel seçimlerinde ben belediye başkanı sizlerde meclis üyesi olarak görev aldık. 5 yılı hep beraber tamamladık. Bu zaman zarfı içerisinde bazen gerginlikler yaşandı bazen güzel olaylar yaşandı, ama hepimizin ortak derdi İlkadım İlçesi oldu. Bilmeden kırdığım bir arkadaşımız varsa onlardan özür diliyorum. Bizim burada hizmet yapmak. Önümüzdeki dönemde görev alacaklar olacak almayacaklar olacak. Ama bu meclisteki dostluğumuzu daha sonrada devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal edin. Allah taksiratımızı affetsin, daha ölmedik ama" diyerek meclisin son toplantısında pasta kesildi.

 Grup başkanları da sırasıyla konuşma yaparak veda ettiler. Konuşmaların sonunda ise CHP Meclis üyesi Şule Köktener, kadınlar gününü hatırlatarak, "Erkek meclis üyesi arkadaşların kadınlar günümüzü kutlamalarını isterdik ama maalesef olmadı" dedi. Necattin Demirtaş'ın ülkeyi bayanlar idare ediyorlar ama erkekleri de bayanlar idare ediyor. Her erkeğin önünde görünmeyen el olarak bir bayan vardır. Burada bulunan tüm erkek meclis üyelerine sorsanız hepsi saati izinleri hepsini takip ediyordur. Siyasi yoğunluktan dolayı unutulmuştur özür dilerim" diye konuştu. Daha sonra katılan tüm meclis üyelerine plaket ve çiçek verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.