Göçebeliler Geleneksel Ramazan İftarında buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Haziran 2016 10:27
 Göçebeliler Geleneksel Ramazan İftarında  buluştu
Kavak İlçesinin tarihi köylerinden Göçebe Köyü sakinleri bu yıl geleneksel Ramazan iftarında Göçebe'de bir araya geldiler.
 Göçebeliler Geleneksel Ramazan İftarında  buluştu


Göçebe'de muhteşem iftar buluşması


Kavak İlçesinin tarihi köylerinden Göçebe Köyü sakinleri bu yıl geleneksel Ramazan iftarında Göçebe'de bir araya geldiler.


Kaval İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinin organize ettiği iftara beklenenin üstünde yoğun katılım oldu. Köy sakinlerinden Niyazi Yılmaz'ın evinin önünde yapılan iftarda Kur'an-ı Kerim okundu dualar yapıldı.


İftardan sonra bir konuşma yapan Kavak Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven Ramazan iftarlarının vatandaşlar arasında  hem birlik ve beraberliği sağladığını, hem de gönülleri rahmetle kaynaştırdığını ifade ederek Göçebe Köyünde tertiplenen iftarın ara verilmeksizin her yıl yapılacağını söyledi. 


Seven yaptığı konuşmasında "Derneğimiz kurulduğu günden bugüne sizlerle birlikte el ele vererek güzel işler başardı. Bu akşam iftar davetine yoğun bir şekilde katılmanız hepimizi hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Katılanlara ve emeği geçenlere Göçebe Mahallesi Derneği Yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum"  diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.