ERDOĞAN TOK "KURSLARIMIZ İSTİHDAM SAĞLIYOR"

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Mayıs 2014 18:57
 ERDOĞAN TOK
İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştiren kurslarda yapılan birbirinden güzel eserler görücüye çıktı. Başkan Tok; "İstihdam alanında büyük adımlar atıyoruz" dedi.
ERDOĞAN TOK "KURSLARIMIZ İSTİHDAM SAĞLIYOR"

 İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştiren kurslarda yapılan birbirinden güzel eserler görücüye çıktı. Başkan Tok; "İstihdam alanında büyük adımlar atıyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile sürdürülen el sanatları kursu çerçevesince yapılan birbirinden güzel eserler düzenlenen sergi ile görücüye çıktı. İlkadım İlçesi Kale mahallesi İstiklal caddesinde yapılan sergi açılışına katılım yoğun oldu. Bayanların hünerlerini sergileyerek meydana getirdikleri birbirinden şık ve renkli eserler meraklıları için görücüye çıktı. Düzenlenen serginin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Davut Erişgin, İlkadım Belediyesi yetkilileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

 İSTİHDAM ALANINDA BÜYÜK ADIM"

Kurdele kesimi öncesi konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kadınlarımız istihdam noktasında da katma değer oluşturuyorlar. İlkadım Belediyesi olarak 80'e yakın kurslar açtık. 7 bin 500 kursiyerimiz bu kurslardan belge aldı. Bu kurslara katılan kardeşlerimiz ablalarımız istihdam noktasında kendileri için büyük bir adım attılar. Fakat biz bu sayıyı az buluyoruz ve buradan belirtiyorum, kurs ve kursiyer sayımızı şimdi ki sayının iki katına çıkaracağız.Bu güzel yıl sonu sergi tüm kursiyerlerimize, hocalarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum" dedi.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. Kurdele kesimi sonrası protokol üyeleri sergiyi gezerek bayanları tebrik ettiler. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok ile birlikte sergilenen eserleri tek tek inceleyerek kurs veren hocalardan yapılanlar hakkında bilgi aldı.250 farklı eserin yer aldığı sergi 1 hafta açık kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.