BEM-BİR-SEN Havza'da Sosyal Denge sözleşmesine hazır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Eylül 2016 20:03
 BEM-BİR-SEN Havza'da Sosyal Denge sözleşmesine hazır
Havza Belediyesinde görevli 19 memur BEM-BİR-SEN üyesi oldu
 
Havza Belediyesinde görevli 19 memur BEM-BİR-SEN üyesi oldu

Havza Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi ile ilgili olarak görüşmelere başlandı. Havza Belediyesinde görevli 19 memur BEM-BİR-SEN üyesi oldu.


Sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi ile ilgili olarak görüşmeler kapsamında BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven, Başkan Yardımcıları Savaş Gayretli, Hakan Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Arlı ve BEM-BİR-SEN İşyeri Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi hakkında görüştüler.
Yapılan görüşme sonu bir açıklama yapan BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi için çalışmalara başladıklarını belirterek; "İnşallah üyelerimiz ve Belediyemiz için hayırlı sonuçlanacak bir sürece başladı. Sözleşmesinin yenilenmesi sürecinde sendika olarak bizler taleplerimizi ilettik. Şimdin her iki tarafa hayırlı olsun." Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu açıklamada sendikaların çalışma hayatındaki önemine değinerek; "İnşallah imkanlarımız dahilinde sendikamızın talepleri üzerinde bir anlaşmaya varacağız. Çalışanlarımızın motivasyonunu sağlamak için bizde elimizden gelen gayretin içerisindeyiz. Ayrıca bu süreçte Belediyemizde görevli 19 memurumuzda sendika üyesi oldular. İnşallah çalışanlarımız, belediyemiz ve sendikamız için hayırlı olacak bir sürece girdik. " dedi.


Sosyal denge sözleşmesi yenileme görüşmelerinin ardından Havza Belediyesinde görevli 19 memur'un BEM-BİR-SEN'e üyelik formları imzalandı.
BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven burada yapmış olduğu konuşmada sendikanın getirmiş olduğu sosyal ve ekonomik haklar konusunda yeni üyelere bilgiler verdi. Seven; " Sendikamız yeni yapılan üye kayıtları ile daha güçlü hale geldi. Biz sendika olarak sadece maddi kazanımların peşinde değiliz. Memurlarımızın sosyal alanda da kazanımlar elde etmesi için çalışmaktayız. Bu günden itibaren sendikamızın üyelerine sağlamış olduğu sosyal ve ekonomik haklardan sizlerde yararlanacaksınız. Atmış olduğunuz imzalar ile sendikamızın tüm üyelerine yapmış olduğu 25 bin liralık ferdi kaza sigortası, 10 bin liralık ferdi hayat sigortası ve bir çok özel hastaneden yüzde 20'ye yakın indirim hakkı gibi sosyal ve ekonomik haklardan yararlanma hakkınız var.  Bunlardan daha önemlisi artık sizlerde büyük bir aile olan BEM-BİR-SEN ailesinin birer ferdisiniz. Atmış olduğunuz imzalar sizlere, ailelerinize, çalışmış olduğunuz kurumunuza ve sendikamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.