BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ"> BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ"> BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ">

BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Aralık 2013 10:33
<font color= BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ" />
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan dolmuş hatları başkanları ve şoför esnafı ile bir araya gelerek,sorunlarını dinledi ve fikir alış verişinde bulundu.
BAŞKAN DEMİRTAŞ ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ.

-ULAŞIM HİZMETLERİMİZDE ESNAFIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ DİKKATE ALDIK.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan dolmuş  hatları başkanları ve şoför esnafı ile bir araya gelerek,sorunlarını dinledi ve fikir alış verişinde bulundu.

İlçe merkezinde yolcu taşmacılığı yaparak geçimlerini sağlayan dolmuş hat derneklerine ziyaret düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ilk olarak 1.Nolu Dolmuş Hattı Başkanı Sadık Tercanlı ve hat dolmuş şoförleri ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadık Tercanlı şoför esnafını ve ilçedeki ulaşım sorunlarının çözümü noktasında yetkili mercilerin daha fazla duyarlı olması gerektiğinin söyledi. Program dahilinde 2 ve 3.Nolu Dolmuş Hatlarını da ziyaret eden Başkan Demirtaş'ı 2.Nolu Dolmuş Hattı Başkanı Ahmet Kabadayı ve 3.Nolu Dolmuş Hattı Başkanı İsmet Kodalak birlikte karşıladılar. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Ahmet Kabadayı, Şoför esnafının tüketim maddesi akaryakıt.Dolayısıyla bu alanda müthiş bir fiyat artışı var.Bu artışı bizler ücret tarifimize yansıtmıyoruz.Fakat tüm şoför esnafı arkadaşlarım mağdur ve zor durumdalar "dedi.

-ULAŞIM SORUNLARINI BÜTÜNCÜL OLARAK ELE ALACAĞIZ.

Görev süremiz içerisinde şehrimizin ulaşım sorununun çözümüne yönelik çok önemli hizmetler gerçekleştirdik diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," Yol genişletme çalışmaları, yol açma faaliyetlerinde bulunduk. Bazı caddelerimizde tek yön uygulamasına giderek, trafik hızının daha da artmasını sağladık. Tüm bu çalışmalarımızı yaparken konunun uzmanlarını ve bilimsel verileri bu uygulamalarımıza dahil ettik. En önemlisi sektörde faaliyet gösteren şoför esnafımızın görüş ve önerilerini dikkate aldık. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ulaşım sorununu bütüncül olarak ele alınıp kalıcı bir şekilde yaşadığımızı kentin ulaşım sorunlarının çözüleceğine inanıyorum "dedi.

Başkan Demirtaş' 4.Hat Dolmuş durağı Başkanı Recep Çankaya ve şoför esnafı ile ziyaretini sonlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.