Yusuf Ziya Yılmaz'dan Termal diyarı Havzaya büyük övgü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 23:18
Yusuf  Ziya Yılmaz'dan Termal diyarı Havzaya büyük övgü
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza'da yapılan yatırımları incelemek üzere Havza'ya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarihi Kurt Köprü'yü ziyaret etti.
 Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza'da yapılan yatırımları incelemek üzere Havza'ya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarihi Kurt Köprü'yü ziyaret etti.

Kırsal Mahallelerde yapılmış beton yol çalışmalarını inceleyen ve devam eden projelerle ilgili kurmayları ile sürekli çalışan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza'da Beyören, Mesüdiye, Sivirkese, Kocaoğlu,ve Kayabaşı Mahallelerini ziyaret etti.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köy yollarında beton yol çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek; " Var gücümüzle Samsun'un her bir metre karesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. Büyükşehir'den hizmet almamış tek bir yer kalmayacak. Benim köyümde ve mahallemde yolum ve suyum ile ilgilenilmedi diyemeyecek. Biz bütün gücümüzü kullanıyoruz. Tüm sorunları yerinde görüp ona göre yapılması gerekenleri yapıyoruz" dedi.

Yılmaz Havza gezisinin son bölümünde Kayabaşı Mahallesinde bulunan tarihi Kurt köprü'yü ziyaret etti.

Yılmaz köprü hakkında Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'den bilgiler aldıktan sonra bir müddet köprüde incelemelerde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarihi köprünün Havza turizmi in önemli olduğunu belirterek; "Kurt Köprü yolu yapımına bu yıl başlandı. Yolun tamamlanması ile köprüye olan ulaşım kolaylaşacak." Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Havza'nın termal turizm ile adından her zaman söz ettirdiğini belirterek; "Bu köprünün de turizme kazandırılması ile Havza önemli bir değer daha kazanmış olacak." Dedi.

Yılmaz'a, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.