Yazar Işıl Kol: İnsan affettikçe özgürleşir

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Ekim 2022 21:09
Yazar Işıl Kol: İnsan affettikçe özgürleşir
Atakum’da hizmet veren My Life Holistic Wellbeing sağlık merkezi ‘Ruhum Fısıldadı’ isimli kitabın yazarı Işıl Kol için söyleşi ve imza günü düzenledi.
Yazar Işıl Kol: İnsan affettikçe özgürleşir

Yazar Işık Kol Söyleşi ve imza gününde konuştu: İnsan affettikçe özgürleşir

 

Atakum’da hizmet veren My Life Holistic Wellbeing sağlık merkezi ‘Ruhum Fısıldadı’ isimli kitabın yazarı Işıl Kol için söyleşi ve imza günü düzenledi.

 

 

Işıl Kol: Sevgili Müleyke ne iyi ettin de hayal ettin, Ne güzel söyleştik. Ah siz değerli katılımcılar ne iyi ettiniz de geldiniz…

 

Yazar Işıl Kol: ‘Hafta sonu düzenlediği Söyleşi ve İmza günündeydim. Bu şirin Şifa merkezinin kurucusu Sevgili Müleyke Özer'le bir kaç yıl önce tanıştık. Sohbet ederken gözlerime baktı ve seninle güzel projelerde birlikte yer alacağımızı hissediyorum dedi. Ülke ciddi pandemide her yer kapalı. Ne benim kitabım var ortada nede My Life Holistic Wellbeing dedim ne gibi bir proje. Bilemiyorum ama yapacağız dedi. Ve gün bu gün. Hissiyat mı denir, öngörü mü denir. Bilemiyorum. Fakat tüm kalbimle şunu hissediyorum. Sevgili Müleyke ne iyi ettin de hayal ettin, Ne güzel söyleştik. Ah siz değerli katılımcılar ne iyi ettiniz de geldiniz…’ dedi.

 

Işıl Kol: Olayların akışını değiştiremiyorsak, bakışı değiştirebiliriz

 

 

 

Yazar Işıl Kol yoğun ilgi gören söyleşi programında: ‘Yaşamda birçok ses bize eşlik eder. O kadar yoğundur ki çevresel sesler, ebeveynlerimizin beklentilerinin sesleri, egosunun sesi. Tüm bu seslerin dozajını düşürüp kalbimizden gelen sesi yükselttiğimizde ilhamı ve motivasyonu kendimizden alır hale geliriz. Zihin genişler, algı yetisi güçlenir var olan potansiyelimiz açığa çıkar.

Peki, kalbimizden gelen sesi duyabilmek nasıl mümkün sorusuna bendeki cevap "KABULDÜR" Hayatımıza bizi zorlayan her ne geliyorsa bir üst versiyonumuza geçiş yapabilmemiz ve genişleyebilmemiz içindir. Kabul derken her şeyi boş vermişlikten bahsetmiyorum.

"Bazen olayların akışını değiştiremiyorsak. Bakışı değiştirebiliriz" diyorum.

Kabul etmek, Affedebilmek bir erdemdir. Var olanda vardır bir sebep deyip başka bir pencereden bakabilmek.

Affettikçe özgürleşir insan. Tutsak olduğu, kendini zincirleyen örüntülerinden kurtulur. Özgürleşen kalp sesini bedene duyurur ve potansiyelinin sınırlarını kaldırır’ diyerek konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ayşegül ersin 18 Ekim 2022 21:26

    ben kitabı nı okudum çok beğendim(ruhum fısıldadı) insanın potansiyelini açığa çıkarabilecek rehber niteliğinde