Yaşar Doğu vefatının 56. yılında memleketi Kavak'ta anıldı

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 17 Ocak 2017 18:58
Yaşar Doğu vefatının 56. yılında memleketi Kavak'ta anıldı
Kavak Kaymakamlığının düzenlediği bir programla anıldı.
 YAŞAR DOĞU MEMLEKETİ KAVAK'TA ANILDI

Haber: Emrecan Arasan/KAVAK

Yaşar Doğu vefatının 56. yılında memleketi Kavak'ta Kavak Kaymakamlığının düzenlediği bir programla anıldı. 

Rıdvan Çelikel Fen Lisesinde gerçekleşen programda Yaşar Doğu İlkokulu öğrencileri ve Yaşar doğu Güreş Eğitim Merkezi Öğrencileri Yaşar Doğu'nun hayatından kesitler canlandıran tiyatro gösterileri sundular. Ayrıca öğrenciler Yaşar doğu için yazılmış şiirleri seslendirdiler. Yaşar Doğu'nun fotoğraflarından oluşan bir de resim sergisi açıldı. 

YAŞAR DOĞU VATAN MİLLET BAYRAK SEVDASININ DA SEMBOLÜDÜR
Programda Arş. Yazar Ahmet Seven'de davetlilere Yaşar Doğu'yu anlamak konulu bir konferans verdi. Seven konuşmasında: " Yaşar Doğu'yu yeni kuşaklara anlatmak millet olarak boynumuzun borcudur. Onu anlamak bir milletin yeniden dirilişini anlamaktır. Vatan Millet Bayrak Sevdasını anlamaktır" dedi. 
Programa Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlçe Protokolü katıldı. Programda Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Programda görev alan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.