TOK İLKADIM İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI

SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2014 22:25
TOK İLKADIM İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI
Her mahallede mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışlarının bir benzeri Derebahçe mahallesinde gerçekleşti.
Her mahallede mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışlarının bir benzeri  Derebahçe mahallesinde gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'un katılımlarıyla gerçekleşen Derebahçe  Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı mitinge dönüştü.

"HALK, 17 ARALIĞI DARBE GİRİŞİMİ OLARAK GÖRDÜ"

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İstikrar ve istikbali baltalamaya çalışan karanlık odakların AK Parti'nin 12 yıllık iktidarından rahatsız olduklarını söyledi. Koşan değil, emekleyen bir Türkiye isteyenlerin AK Parti iktidarını yıkmak için her türlü sinsi planlarını devreye koyduğunu belirten Köktaş, " 2007'de muhtıra, 2008'de kapatma, 17 Aralık'ta darbe yapmak isteyenlerinin tüm oyunlarına karşı AK Parti oyunu arttıran bir parti olmuştur. Halkımız 17 Aralık komplosunun bir darbe girişimi olduğunu gördü. Allah'ın izniyle sizlerin teveccühüyle 30 Mart Mahalli İdare Seçimleri AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacaktır." dedi.

"KONGRE VE KÜLTÜR SARAYI"

İlkadım'ı geleceğe taşıyacak projelerini sırasıyla açıklayacağını belirten Tok, Projelerle konuşarak, iktidar belediyesi olmanın tüm avantajlarını vatandaşa hizmet olarak sunacaklarını kaydetti.

Ulusal ve uluslar arası kongre ve toplantılara ev sahipliği yapacak büyük bir Kongre ve Kültür Sarayı projesini İlkadım'a kazandıracaklarını söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, " Samsun'un metropol kenti olan İlkadım'da büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz ilçemizin tarihine ve kimliğine yakışır bir kongre ve kültür sarayı yapmayı hedefliyoruz. İlçemizin sosyal ve kültürel alandaki boşluğunu dolduracak ve çok amaçlı olarak hizmet verecek kongre ve kültür sarayımızda, ulusal ve uluslar arası kongre, toplantı, konferans ve sempozyumlar yapılabilecek." dedi.

"ŞEHİR TİYATROSU"

Çocuk ve gençlere sanatı sevdirmek ve onların tiyatral yeteneklerini ortaya çıkarmak istediklerini söyleyen Tok, İlkadım'a büyük bir şehir tiyatrosu kazandırmayı arzu ettiklerini söyledi.

Tiyatroyu sevdirmek, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin sanatla meşgul olmasını sağlayarak eğitilmesini  hedeflediklerini kaydeden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Ulusal ve yerel boyutta tiyatro gösterilerine ev sahipliği yapacak İlkadım şehir tiyatrosunu kuracaklarını ifade etti.


Etiketler : Erdoğan Tok
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.