• İHSANBAŞKAN

TGF BAŞKANI MUSA AYDIN'DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2021 11:50
TGF BAŞKANI MUSA AYDIN'DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANI MUSA AYDIN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 176.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Balkan Aydın mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Ülkemizin en köklü ve en temel kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımız 176 yıldır, vatandaşlarımızın asayişinin, huzurunun, mal ve can güvenliğinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerini koruması ile ilgili görev ve sorumlulukları yerine getirmektedir. Her dönem olduğu gibi içerisinde bulunduğumuz şu sıkıntılı günlerde, polislerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Rutin görevlerinin yanında evde kalan dışarı çıkamayan vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacında yanında oluyor. Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmektedir. Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece demeden, gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymeti çok fazladır.

Huzurun, güvenliğin ve kamu düzenin teminatı olan Polis Teşkilatımız, ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletimizin haklı gururu olmuştur. Büyük özveriyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışan polislerimizin ve emniyet mensuplarımızın polis haftasını kutluyorum. Bu ulvi görevi yerine getirirlerken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum."

Musa AYDIN
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.