• İHSANBAŞKAN

SEDA SAYANI EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ

GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2018 10:15
SEDA SAYANI EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ
Seda Sayan bir programda söylediği aşağılık sözlerini unutup kendisine 'Aşağılık bir kadın' ifadesini kullanan başkanı suçladı... YAZIKLAR OLSUN SANA SEDA SAYAN

SEDA SAYAN HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

TÜRK MİLLETİ ONU EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYOR

EDEPSİZCE SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ KENDİNE İADE EDİLDİ

KENDİSİNE "AŞAĞILIK BİR KADIN " DİYEN BAŞKANI DESTEKLİYORUZ.

SEDA SAYANI TÜRK ADALETİNE HAVALE EDİYORUZ

Seda Sayan, kendisi hakkında "Aşağılık bir kadın" ifadesini kullanan AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

SEDA SAYAN'ın inşaat işçileriyle ilgili yaptığı açıklamayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, şu sözlerle eleştirmişti: "Bu kadar ahlaksızca, namussuzca bir kelamı Türkiye Cumhuriyeti kanallarında söyleyebilecek kadar aşağılık bir kadın!" Sayan, bu sözler üzerine Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

"Seda Sayan bir programında kadına diyor ki 'Çocuk yapmayı düşünüyor musun?' kadın 'evlenmeden olmaz' diye cevaplıyor. Konu öyle gidiyor böyle gidiyor sperm bankasına geliyor. En sonunda ahlaksız kadın diyor ki, 'ona gerek yok canım bir inşaat işçisi de iş görür.' Bu kadar ahlaksızca, namussuzca bir kelamı Türkiye Cumhuriyeti'nin kanallarından söyleyebilecek kadar aşağılık bir kadın sizlerin seyrettiği programı sunuyor. Bakın, sizlerden rica ediyorum. Bu toplumun temel değerini temel unsurunu sizler oluşturuyorsunuz. Sizlerin inancı bizim gelecek nesillerimizi oluşturacaktır. Hem kendinize, hem yakın çevrenize hem de çocuklarınıza doğru şeyleri seyrettirin" Sabah

Etiketler : SEDA SAYAN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.