Samsun Gülsan Sanayi Sitesinde Cinayet

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 12:14
Samsun Gülsan Sanayi Sitesinde Cinayet

Samsun Gülsan Sanayi Sitesinde cinayet üzdü

 

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir lastikçide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan lastikçi çalışanı Hüseyin Erdoğan (32) ağır yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Erdoğan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen Ç.K. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Çevresinde sevilip sayılan bir kişiliğe sahipti

 

Çevresinde sevilip sayılan Hüseyin Erdoğanın vefat haberi duyan dostlarının adeta yıkıldığı görüldü.

 

Erdoğanı tanıyanlar onun çok iyi bir insan olduğunu ifade ederek;  O sanki insanlara iyilik yapmak için yaratılmıştı. Kimseye zararı olmayan ve  kimseyi kırmak istemeyen dost ve arkadaş canlısı bir yapısı vardı. Ölümüne hala inanamıyoruz. Diyerek konuştular. 

 

Bu nasıl habercilik?

 

Henüz olayla ilgili soruşturma devam ederken bazı haber sitelerinde olayın işlenme gerekçesiyle iddiada bulunulması  şaşkınlık yaratırken maktul Hüseyin Erdoğanın yakınlarını daha çok üzdüğü öğrenildi. Ayrıca soruşturma devam ederken iddiada bulunulması Samsunda bu nasıl habercilik dedirtti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.