Samsun'a yüz yılın imzası atılıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Aralık 2022 11:40
Samsun'a yüz yılın imzası atılıyor
Samsun'a yüz yılın imzası atılıyor

ŞEHİR YENİLENİYOR YEPYENİ BİR SAMSUN DOĞUYOR

 

 

Ahmet SEVEN - SAMSUN BÜLTEN

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Şehrin cazibe merkezlerinden birisi olan ve yeni konseptiyle turizme kazandırıılması planlanan Saathane Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

 

Demir Saathane meydanında çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Radikal kararlar Samsuna yeni bir çehre kazandırıyor

 

Göreve geldikten sonra kentin yenilenmesinde önemli adımlar atan Mustafa Demir şehir meydanını şantiye alanına çevirdi. 3 yıl içerisinde Samsunun 50 yıllık geleceğine imza atarak olmaz denileni başardı. 

 

Samsunun önündeki yüz yılına atılan imza 

 

Projeler gerçekleştiği takdirde geçmişten kopmadan modern bir kent doğacak. Samsunun önündeki yüz yılına imza atılarak şehrin rahat bir nefes alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Projeler hayata kazandırıldıkça vatandaşın da buna bağlı olarak memnuniyeti dikkat çekiyor. 

 

İnanmış bir başkanla geleceğin şehrine yolculuk 

 

Düşüncelerini dile getiren vatandaşlar " Şehrine sevdalı yaptıklarına inanmış bir başkanla yola devam etmenin güvenini yaşıyoruz. Hepimize biraz sabretmek düşüyor. Samsunun geleceği için her şeye değer. Başkanımıza inanıyor sonuna kadar destekliyoruz. Samsun büyüyen ve büyüleyen şehir olacak. Her zaman Başkanımızın yaptığı güzel işlerin yanındayız. " diyerek konuşuyor. 

 

Samsunlular Mustafa Demir'in başarılarını inancın zaferi olarak görüyor.

 

Hedefi günü kurtarmak değil, yarınları kazanmaktır. Maksadı yüzyılı kuşanan eserler bırakmaktır. Başarısını vatandaşına güvenip Samsunu her şeyin en güzeline layık görmektir.

 

Planlanan projeler tamamlandığında Samsun Cazibe merkezi olacak

 

Projeler tamamlandığında Samsunun kaybeden imajını yeniden kazanacağına  ve Türkiye'nin cazibe merkezlerinden birisi olacağına kesin gözle bakılıyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.