• İHSANBAŞKAN

ÖZTÜRK: CEMAAT TAHLİYE İÇİN 10 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Mayıs 2014 00:34
ÖZTÜRK: CEMAAT TAHLİYE İÇİN 10 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ
Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, cemaatin kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Onlarca suçlamanın çoğundan beraat ettiğini ve yaptığı bir kaç yardımdan dolayı da ceza aldığını söyleyen Öztürk, cezaevinde kaldığı dönemde cemaatin tahliyesi için 10 milyo
Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, cemaatin kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Onlarca suçlamanın çoğundan beraat ettiğini ve yaptığı bir kaç yardımdan dolayı da ceza aldığını söyleyen Öztürk, cezaevinde kaldığı dönemde cemaatin tahliyesi için 10 milyon dolar para istediğini ileri sürdü.

Galip Öztürk, A Haber'de gazeteci Sevilay Yükselir'in hazırlayıp sunduğu % 100 Siyaset adlı programda konuştu. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Hanefi Avcı'nın avukatı Fidel Okan'ın katıldığı programda Öztürk, cemaate himmet adı altında Kuzey Irak'ta iki okul yaptırdığını; bugüne kadar çeşitli vakıflara yardım amaçlı 100 milyon dolara yakın yardımda bulunduğunu anlattı. Öztürk, son olarak bir okul için yardım istendiğinde teklifi geri çevirdiğini bu nedenle de cemaatin kendisine kumpas kurduğunu ileri sürdü.

"10 MİLYON DOLAR İSTEDİLER" 

Hakkında ortaya atılan onlarca suçlama nedeniyle 14 ay boyunca cezaevinde kaldığını anlatan Öztürk, yine bu dönemde çeşitli baskılara maruz kaldığını söyledi. Öztürk, cemaatin bir avukat aracılığıyla tahliye için kendisinden 10 milyon dolar para istediğini iddia etti.
Etiketler : Galip ÖZTÜRK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.