Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, cemaatin kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Onlarca suçlamanın çoğundan beraat ettiğini ve yaptığı bir kaç yardımdan dolayı da ceza aldığını söyleyen Öztürk, cezaevinde kaldığı dönemde cemaatin tahliyesi için 10 milyon dolar para istediğini ileri sürdü.
Galip Öztürk, A Haber'de gazeteci Sevilay Yükselir'in hazırlayıp sunduğu % 100 Siyaset adlı programda konuştu. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Hanefi Avcı'nın avukatı Fidel Okan'ın katıldığı programda Öztürk, cemaate himmet adı altında Kuzey Irak'ta iki okul yaptırdığını; bugüne kadar çeşitli vakıflara yardım amaçlı 100 milyon dolara yakın yardımda bulunduğunu anlattı. Öztürk, son olarak bir okul için yardım istendiğinde teklifi geri çevirdiğini bu nedenle de cemaatin kendisine kumpas kurduğunu ileri sürdü.
"10 MİLYON DOLAR İSTEDİLER"
Hakkında ortaya atılan onlarca suçlama nedeniyle 14 ay boyunca cezaevinde kaldığını anlatan Öztürk, yine bu dönemde çeşitli baskılara maruz kaldığını söyledi. Öztürk, cemaatin bir avukat aracılığıyla tahliye için kendisinden 10 milyon dolar para istediğini iddia etti.
Son Dakika Haberleri
Yayınlanma : 06 Mayıs 2014 00:34
ÖZTÜRK: CEMAAT TAHLİYE İÇİN 10 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ

Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, cemaatin kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Onlarca suçlamanın çoğundan beraat ettiğini ve yaptığı bir kaç yardımdan dolayı da ceza aldığını söyleyen Öztürk, cezaevinde kaldığı dönemde cemaatin tahliyesi için 10 milyo
- 13:27STARBUCKS KUZEY AMERİKA'DA 250 MAĞAZASINI KAPATIYOR
- 12:38SAMSUN HABERLERİ: Samsun Bülten Özgün ve Özgür Yayıncılık
- 12:20Samsun Eskrim Dünyasının Kalbi Oldu
- 12:05KA-DEF GENEL BAŞKANI ŞERİF KORKMAZ’DAN ANLAMLI KAN BAĞIŞI
- 11:52Mehmet Muş Samsun'da Eskrim Yıldızlar ve Gençler Flöre Dünya Kupası’nın açılış törenine katıldı
- Youtube



