Ne dediğini yazdıktan sonra hatırlayan yazar

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Kasım 2015 18:55
Ne dediğini yazdıktan sonra hatırlayan yazar
Sözcü Gazetesi'nin hakaret dolu yazıları ve küfürlü diliyle sık sık gündeme gelen yazarıEmin Çölaşan, seçimden önce yazdığı 'Şimdi cemaati savunma zamanı' başlıklı yazısında AK Parti nefretini kusmuştu.
 Ne dediğini yazdıktan sonra öğrenen yazar: Çölaşan

Sözcü Gazetesi'nin hakaret dolu yazıları ve küfürlü diliyle sık sık gündeme gelen yazarıEmin Çölaşan, seçimden önce yazdığı "Şimdi cemaati savunma zamanı" başlıklı yazısında AK Parti nefretini kusmuştu.

Yazısında okuyucularını HDP'ye oy vermeye çağıran Çölaşan, neden HDP'ye verilmesi gerektiğini kendince sıraladıktan sonra dindar Kürtlere seslenerek şunları yazmıştı:

"GÖKTEN İLAHLAR BİLE İNSE AKP'Yİ KURTARMAK MÜMKÜN OLMAZ"

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, laik ve demokratik Cumhuriyet'in, Atatürk ilke ve devrimlerinin en büyük savunucusu olan, bazılarını benim de bire bir tanıdığım nice insanlar sandık başına bu hesapla gidip oylarını HDP'ye verdiler. Peki şimdi, bu seçimde ne olacak? Eğer aynı süreç 1 Kasım günü de gerçekleşir, Doğu ve Güneydoğu'yu, ama özellikle de Güneydoğu'yu HDP silmece kazanırsa, gökten ilahlar bile inse AKP'yi kurtarmak mümkün olmaz. Dolayısıyla, bu seçimde de AKP'nin en büyük rakibi (istesek de istemezsek de) HDP'dir."

Etiketler : Çölaşan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.