• İHSANBAŞKAN

MUSA YÜKSEL HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 24 Mayıs 2018 02:42
MUSA YÜKSEL HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU
İlkadım Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken 24 Haziran Genel Seçimleri için Ordu'dan AK PARTİ Milletvekili aday adayı olan başarılı bürokrat Musa Yüksel bir açıklama yaptı.
İlkadım Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken 24 Haziran Genel Seçimleri için Ordu'dan AK PARTİ Milletvekili aday adayı olan başarılı bürokrat Musa Yüksel bir açıklama yaptı.


MUSA YÜKSEL: DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yüksel açıklamasında; "Aday adaylığı sürecinde desteklerini ve dualarını esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin belirlemiş olduğu Ak Parti Ordu milletvekili adaylarımız Ordu’muza hayırlı olsun" dedi.


7'DEN 70'E ORDULULARIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANMIŞTI
Aday adaylığı süresince başarılı bir performans göstererek Orduluların teveccühünü kazanan Musa Yüksel gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanmıştı. İl ve ilçe teşkilatlarının da vazgeçilmez ismi haline gelen Yükselin listede yer alamayışı sevenlerini hayal kırıklığına uğrattığı görüldü. Yüksel, hedefimiz Büyük Türkiye, ülkemizin huzurlu yarınları için ara vermeksizin mücadelemize devam edeceğiz. Bizim için durmak yok yola devam mesajını verdi.  



 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.