Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri'ne ödül verdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Kasım 2022 22:22
Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri'ne ödül verdi
Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri' ödül Gecesinde Samsunlu Şair ve ve Beste yazarı Duygu Hacıosmanoğlu’da Şiir dalında Yılın Enleri ödülüne layık görüldü.
Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri'ne ödül verdi

Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri'ne ödül verdi

 

Mavi Karadeniz Televizyonu Yılın Enleri Ödülleri sahiplerini buldu.

 

Akatlar kültür merkezinde düzenlenen geceye çok sayıda sanatçı ve davetli katıldı.

 

Mavi Karadeniz TV 18. Yılında 'Yılın Enleri' ödül Gecesinde Samsunlu Şair ve ve Beste yazarı Duygu Hacıosmanoğlu’da Şiir dalında Yılın Enleri ödülüne layık görüldü.

 

 Samsunlu Şair ve ve Beste yazarı Duygu Hacıosmanoğlu ödülünü Bestekar/Ses sanatçısı Aygül Yürür'ün elinden aldı.

 

 

Ödülünü alan Duygu Hacıosmanoğlu "Şiir yazmak hayattır. Nefes almaktır. Şair şiire nefes verir. Şahsıma layık görülen ödülden dolayı Mavi Karadeniz Televizyonuna teşekkür ediyorum. Bu gece hayatımın en anlamlı ödüllerinden birini daha almış bulunmaktayım" diyerek konuştu.

 

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül gecesine; AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı İstanbul milletvekili Hasan Turan, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanlarının yanısıra Karadeniz yöresinin sanat, sivil toplum, medya ve iş dünyasından bir çok seçkin isim katıldı.

 

Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş’un selamlama konuşması ile başlayan ve Mavi Karadeniz Televizyonundan canlı yayınlanan ödül gecesi renkli ve unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.