Kavaklılardan İhsan Kurnaz'ın davetine büyük katılım

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 10 Mart 2024 20:41
Kavaklılardan İhsan Kurnaz'ın davetine büyük katılım

Kavak Dernekleri Cumhur İttifakı ve AK Parti  İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'ın sabah kahvaltısı programında biraraya geldi  

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, onuruna verilen ve Kavak Dernekler Federasyonu 'KA-DEF) na bağlı Dernek Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri ile Delegelerinin katılım sağladığı programda Kavaklılara seslendi. 

 

 

Kavaklı Dernekleri büyük katılım sağladı

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz onuruna verilen sabah kahvaltı programına Kavaklıların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 

 

 

Fuariçi Derya Düğün Salonu Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıda  AK Parti Milletvekili Ersan Aksu, geçmiş dönem Milletveki Fatih Öztürk, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti İlkadım İlçe Yönetim Kurulu ve Teşkilat üyeleri ve Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Bayram Erişgin bir araya geldiler.

 

 

Programda  AK Parti Milletvekili Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap ve Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Bayram Erişgin birer konuşma yaptılar. 

 

 

İhsan Kurnaz: Bu muhteşem tablo İlkadımda 1 Nisanın müjdeli habercisidir

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz yaptığı konuşmada: Sevgili Kavaklı hemşehrilerim! Biz İlkadıma kardeşliği sevgiyi birlik ve beraberliği tesis etmek için yola çıktık. Bugün burada göstermiş olduğunuz katılım ve bu büyük buluşmayı 1 Nisan'daki değişimin habercisi olarak görüyorum. Geçmişten bugüne Kavaklı hemşehrilerimle el ele omuz omuza gönül gönüle birlikte yürüdük. Ben Kavaklı yol arkadaşlarımdan bugüne kadar hep vefa gördüm, samimiyet gördüm. Bundan sonra da hep birlikte bu kardeşliğimizi yaşatmaya kararlıyız. Bu anlamda size olan güven ve inancım sonsuzdur. Sizlerle birlikte İlkadıma en güzel hizmetleri getirmek boynumuzun borcudur. Başta Kavak Dernekler Federasyonumuz olmak üzere katılım sağlayan tüm derneklerimize başkanlarımıza  delge ve üyelerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte İlkadım için Hazırız ve Kararlıyız" diyerek konuştu.  

 

Kavaklılar Cumhur İttifakı-AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz'la birlikte çektirdikleri bu anlamlı fotoğrafla mesaj verdiler

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.