Kavaklı Kadınlar Derneği başarıdan başarıya koşuyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Temmuz 2023 11:31
Kavaklı Kadınlar Derneği başarıdan başarıya koşuyor
Kavaklı Kadınlar Derneğinin ürettikleri el ürünleri görücüye çıktı. Kadınların Kavak'ta gerçekleşen Yaşar Doğu Karakucak Etkinlikleri ve Yaz Festival günlerinde açtıkları stand yoğun ilgi gördü.

Kavaklı Kadınlar Derneğinin ürettikleri el ürünleri görücüye çıktı

 

Kadınların Kavak'ta gerçekleşen Yaşar Doğu Karakucak Etkinlikleri ve Yaz Festival günlerinde açtıkları stand yoğun ilgi gördü.

Kavak Kadınlar Derneği üyelerinin ürettikleri el ürünleri standı yoğun ziyaretçi akınına uğrarken vatandaşlardan da tam not aldığı görüldü.  

 

Hacer Kaya: Kadınların başarısına omuz vereceğiz

 

Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya: 'Derneğimizin kuruluşu üzerinden iki ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen hem üye sayımızda çığ gibi bir büyüme yaşadık. Hem de bu kısa süre içerisinde festivalde standımızı açarak kadınlarımızın el işi ürünlerini sergiledik. Festivale yönetim kurulu üyelerimizle birlikte katılarak ziyaretçilerimizi derneğimiz hakında da bilgilendirmeye çalıştık. Heyecan ve enerjimizi Kavaklı kadınlarımızın üretime katkı noktasında kullanmaya çalışıyoruz. Standımızın büyük ilgi görmesinden dolayı son derece memnun olduk. Önümüzdeki günlerde bu alanda güzel projelere imza atmaya çalışacağız. Kadınlarımızın bize olan güvenini daima doğru yolda kullanmaya kararlıyız. Her alanda var olduğumuzu göstereceğiz. Başta yönetim kurulumuz ve üyelerimiz olmak üzere katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.