Kavak Tepecik Köyü Yaz Şenliğinde vatan sevdası vurgusu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Ağustos 2016 20:58
Kavak Tepecik Köyü Yaz Şenliğinde vatan sevdası vurgusu
Kavak İlçesine bağlı Tepecik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği yaz şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.
 Kavak İlçesine bağlı Tepecik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği yaz şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

CELAL KESENCİYE TEŞEKKÜR

Yaz şenliğine dernek üyelerinin yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Davetliler şenliğin her bakımdan faydalı olduğunu ifade ederek Dernek Yönetim kurulu üyeleri ile dernek başkanı Celal Kesenciye teşekkür ettiler. 

DERNEK BAŞKANI CELAL KESENCİ: 'HEMŞERİLERİMİZLE HEP BİRLİKTE GÖSTERDİĞİMİZ VATAN SEVDAMIZLA ÜLKEMİZE ÖRNEK OLDUK'

Şenlikte  bir konuşma yapan Dernek Başkanı Celal Kesenci: 'bugün buraya gelerek bizi onurlandıran tüm üyelerimize ve davetlilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde gösterdiğiniz bu güzel tablo ile gurur duyuyorum. Kavaklıların taşıdığı samimiyet kardeşlik ve vatan sevgisi tüm ülkemize örnek olacak cinstendir. Ülkemizin üzerine çöken kara bulutlar sizin vatan sevdanızla yok olup gidecektir' dedi.

Kesenci dernek olarak Tepecik köyünde gerçekleştirdikleri hizmetlerden de söz ettiği konuşmasını bu şenlikten aldıkları güç ve güvenle gelecek yıllarda da sürdüreceğini sözlerine ekledi. Kesenci son olarak ta Dernek Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. 
Tepecik Köyü Muhtarı Aslan Töre, Bayındır Memur Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Anlı, Diyanet Sen Kavak Şube Başkanı İlhan Özkan, Avukat Mustafa Bayram Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.
 Şenlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da  yer aldı.

Şenliğe katılan davetliler daha sonra 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmak üzere toplu halde ilçeye hareket etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.