Kavak Kadınlar Derneğinden Ata Ocağını Ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Aralık 2023 23:20
Kavak Kadınlar Derneğinden Ata Ocağını Ziyaret

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Ata Ocağını Ziyaret etti

 

Samsun Kavak  Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediyesi tarafından yaşlılar için hizmete açılan Ata Ocağını ziyaret etti. Ziyarete Derebahçe Muhtarı Sabiha Demirci'de eşlik etti. 

 

 

Samsun Kavak  Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ata Ocağında bulunan yaşlılarla birlikte yemek yiyip, tek tek sohbet etti.

 

Ata Ocağında bulunan yaşlı vatandaşlarımız dernek Başkan ve üyelerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade ederek: "Öncelikle böyle bir tesisi Samsuna kazandıran Belediye Başkanımız Sn. Necattin Demirtaş'a şükranlarımızı sunuyoruz. Bize yalnız olmadığımızı hatırlattı. Ata Ocağıyla birlikte kendimizi yepyeni bir hayata başlamış gibi hissediyoruz. Buraya gelen insanlarla konuşuyor hatıralarımızı paylaşıyor hatta bir nebze de olsa yaşlılğımızı unutuyoruz. Sağlıkçılarımız bizimle yakından ilgileniyor. Bu tesisi İlkadım adına büyük bir şans olarak görüyoruz. Başkanımızdan Allah Razı olsun" diyerek konuştular.

 

 

Ata Ocağı Müdürü Muhterem Beldek'ten de kurumun işleyişi hakkında bilgi alan Samsun Kavak  Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya: " Keşke daha önce gitmiş olsaydık. Öyle güzel bir tesis ki. Öncelikle bu tesisi yaparak yaşlılarımızın hizmetine sunan İlkadım Belediye Başkanı Sn. Necattin Demirtaş'ı kutluyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette yaşlılarımızın hal hatırlarını sorduk. Onlarla güzel sohbetler yaptık. Birlikte hoşça vakit geçirdik. Bizi evlatları yerine koydular. Gelecek adına çok sevindim. Anlatacak kelime bulamıyorum. En kısa zamanda daha güzel etkinliklerle yaşlı büyüklerimize tekrar gelmeyi düşünüyoruz." diyerek konuştu.

 

Ata Ocağı binası, uygulama ve hizmetiyle Karadenizde ilk ve tek olarak biliniyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.