• İHSANBAŞKAN

Kavak Dernekleri Federasyonundan Vali Şahin'e ziyaret

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 13 Ocak 2015 19:22
Kavak Dernekleri Federasyonundan Vali Şahin'e ziyaret
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.
 KAVAK DERNEKLER FEDERASYONU (KADEF) 'TEN VALİ ŞAHİNE ZİYARET

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ziyarette yaptığı konuşmasında, "Federasyonumuz, Kavaklılık bilincini ve bilgilerini geliştirmek, Kavak kültür değerlerini korumak, Kavak toplumu ile diğer toplumlar arasındaki dostluğu ve işbirliğini yaygınlaştırmak ve Kavak ilçesindeki insanların sorunlarını çözmek, çıkarlarını gözetmek için ne gerekiyorsa onu yapmaktadır" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İbrahim ŞAHİN, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve  yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.