Kavak Demirci Mahallesinde Anlamlı Program

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Ekim 2023 20:24
Kavak Demirci Mahallesinde Anlamlı Program
Samsunun Kavak İlçesine bağlı Demirci Mahallesinde düzenlenen program çerçevesinde köy çeşmesi açılışı yapıldı.

Samsunun Kavak İlçesine bağlı Demirci Mahallesinde düzenlenen program çerçevesinde köy çeşmesi açılışı yapıldı.

 

Demirci Mahalle Dernek Başkanı Fethi Kaya ve Muhtar Hasan Demircan'ın düzenlediği programda dualar eşliğinde çeşme açılışı yapıldı. İbrahim Canaz'ın Kur'an Okuyarak başladığı programda mağdur Filistin halkı için de dualar yapıldı. 

 

Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, Türkiye Harp Malulü Gaziler şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Genel Sekreteri Sezahattin Temürkıran, Genel Başkan Yardımcısı Bilal Şahin, Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş, Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri,  STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil yaptığı konuşmada toplantıların birlik ve beraberliğin tesisinde önemli rol oynadığını belirterek bizim medeniyetimizde suyun önemli bir yerinin olduğunu ifade etti. 

 

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da yaptığı konuşmada; " Hemşehrilerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diyerek konuştu.

 

Demirci Mahalle Dernek Başkanı Fethi Kaya ve Muhtar Hasan Demircan programa katılan davetlilere teşekkür etti.

 

Programda Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.