İlkadımlıların İhsan Kurnaz sevgisi salonlara sığmadı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Mart 2024 14:25
İlkadımlıların İhsan Kurnaz sevgisi salonlara sığmadı
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz adına Rüya Park Düğün Salonları Tesislerinde verilen iftar yemeğine 2000'in üzerinde davetli katıldı.

İlkadımlıların İhsan Kurnaz sevgisi salonlara sığmadı. İlkadımlılar İhsan Kurnaz'ın etrafında kenetlendi.

 

İlkadımlılar 2000 kişiyi aşkın dev  iftar yemeğinde biraraya geldi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz adına Rüya Park Düğün Tesislerinde verilen iftar yemeğine 2000'in üzerinde davetli katıldı.  

 

Kavaklı İş Adamlarından Enver Demiroğlu, Sebahattin Ayaz ve Adnan Kaçmaz'ın organize ettiği yemekte Rüya Düğün Tesislerine ait üç salonun tamamen dolup taştığı görüldü.  

 

İftar davetine Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, İş Adamları, Bürokratlar, Muhtarlar ve vatandaşların büyük katılım sağladı.

 

 

Salona girişinde davetliler tarafından sevgi ve coşku ile ile karşılanan İhsan Kurnaz'ın kendisine gösterilen teveccüh karşısında duygulandığı görüldü. Kurnaz davetlilerin yer aldığı her masayı ayrı ayrı gezip onlara hoş geldiniz dedi.  

 

2000'i aşkın davetlinin katılımıyla dev bir sevgi şölenine dönüşen İftar yemeğinde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz yemeği tertip eden Kavaklı İş Adamlarından Enver Demiroğlu, Sebahattin Ayaz ve Adnan Kaçmaz ve Tesis İşletmecisi Mustafa Umar'a teşekkür etti.

 

Kurnaz vatandaşların yer aldığı üç salonun her birinde ayrı ayrı konuşmak  zorunda kaldı.  

 

İhsan Kurnaz: İlkadıma sevgi ve kardeşlik hakim olacak

 

İhsan Kurnaz yaptığı konuşmada: İlkadımlıların özlediği belediyeciliğe 1 Nisan'da kavuşacağını ifade ederek: " Biz işte böyle büyük bir aileyiz. İlkadımı sizinle birlikte yöneteciğiz. Daima bu sevgiye  ve bu güvene layık olmaya çalışacağız. Gönül Belediyeciliğimizle Türkiye'de örnek belediyeciliği sergileyeceğiz. Bu şehirde yaşayan herkes bizim hemşehrimiz herkes bizim kardeşimizdir. İlkadıma birlik beraberlik ve kardeşlik hakim olacak. İlkadımı  köy konumundan kurtarıp modern kent konumuna getirecek olan projelerimizle geliyoruz. Biz size inanıp yola çıktık. Siz de bize inanıp güvendiğiniz bu tabloya bakınca görüyor ve anlıyorum. Sizin sevgi dolu güven dolu oylarınıza talibim. Aramızdaki bu sevgi ve kardeşlik bağı hiç değişmeyecek. Bugün bu iftar yemeğine katılarak onur verdiğiniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..." diyerek konuştu. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.