• İHSANBAŞKAN

İLKADIMDA AZ SÖZ ÇOK HİZMET

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Aralık 2012 16:55
İLKADIMDA AZ SÖZ ÇOK HİZMET
Az konuşarak çok hizmet yaptıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında hizmetin çıtasını yükselttiklerini hizmet adımlarının artık her yerde olduğunu söyledi.

İLKADIM HER YERDE

 

-AZ SÖZ, ÇOK HİZMET

 

-BAŞKAN DEMİRTAŞ; HİZMETİN ÇITASI YÜKSELDİ.

Az konuşarak çok hizmet yaptıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında hizmetin çıtasını yükselttiklerini hizmet adımlarının artık her yerde olduğunu söyledi.

 

Mahalle sakinleriyle  sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Demirtaş, Kışla mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Kışla mahallesi sakinleriyle yüz yüze görüşme imkanı bularak, sorunları ilk ağızdan dinleyen Başkan Demirtaş, sorunlara nında yanıt buluyor. Kışla mahallesi Aksa Cami avlusundaki kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş vatandaşlara belediye çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Mahallede yapılan asfalt, kaldırım çalışması için teşekkür eden Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik ve mahalle sakinlerine seslenen Demirtaş,  “Görevimiz halkımızın memnuniyetini alarak modern ve güzel bir İlkadım inşa etmek. Gece gündüz tüm ekibimle yaşanabilir bir kent inşa etmek için çaba sarf ediyoruz. Halkımızın teveccühü bizi hizmet yapma arzusuyla şevklendiriyor. Sizlerin bize olan  desteği devam ettikçe  hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

Temizlikle ilgili sorulan sorulara cevap veren Başkan Demirtaş, Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz. Fakat vatandaşımız çöp toplama saatinin dışında çöpünü sokağa bırakıyor. Vatandaş, sokağı evinin bir parçası olarak görmeli. Temiz ve sağlıklı bir kenti beraber oluşturabiliriz.” diye konuştu. Yakın zamanda  hizmete girecek olan yer altı konteyner sistemi hakkında bilgi  veren Başkan Demirtaş,Yer altı konteynır sistemi ile çöp toplama işinde büyük kazanım sağlamanın yanı sıra sokaklara zamansız çıkarılan çöplerin de önüne geçilmiş olacağını kaydetti.

Demirtaş,İlk etap 100 adet konteyner ile halkımızı sistemi kullanım durumuna belirlenen noktalarda tüm sokaklarımıza uygulayacağız diyen Başkan Demirtaş,”Yer altı konteyner uygulamasını dikkate almayarak çöplerini evlerini önüne koyamayan devam eden vatandaşlarımıza mobilize sivil zabıta ekipleri ile fotoğraflı tespit edilerek cezai işlem uygulayacağız” dedi.

Mahalle sakinlerine afet riski ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Demirtaş, Kentsel karşı değilim. Kentlerin eskiyen, yıpranan alanları haline gelen bölgelerine yeniden kimlik kazandırılması anlamına gelen kentsel dönüşüm uygulamasının yapılması gerektiği kanaatindeyim. Vatandaşımızın mağdur edilmeden kentsel dönüşümün gerçekleşmesinin gerekir. Belediye olarak bizim yapacağımız kentsel dönüşümünün uygulama safhası ile afet riski yasası kapsamında  yapılacak uygulamada farklılıklar var. Bizim yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmasında  mahalle halkının birinci derecede söz sahibi olacak” dedi.

Kışla Mahallesi Mescidi Aksa Cami Dernek Başkanı Bilal Işık, mahalleye yeni kimlik kazandırılmasından ötürü yapılan hizmete teşekkür ederek Başkan Demirtaş’a ve Fen İşleri Müdürü Cemil İçel’e plaket takdim etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.