İlkadım Ata Sporuna sahip çıkıyor

SPOR Haber Girişi : 13 Temmuz 2012 20:11
İlkadım Ata Sporuna sahip çıkıyor
İlkadım Belediyespor güreş takımının sporcuları Başkan Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Müsabakalara İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonunda hazırlanan güreş takımının sporcuları elde ettikleri başarıları Başkan Demirtaş ile paylaştı.

Samsun-Terme, Havza; Ordu, Amasya ve İstanbul'da yapılan karakucak ve yağlı güreş müsabakalarında dereceye giren sporcular, ata sporu olan güreşin daha geniş kitleler tarafından benimsenmesi gerektiğine işaret etti.

Güreş'in bir ata sporu olarak günümüze devam ettirildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Gençlerimizin sporla meşgul olmasının yanında ata sporumuz olan güreşe olan ilgileri bizleri oldukça mutlu etmektedir. Gençlerimizin sporla meşgul olmasını, boş zamanlarından arta kalan zamanlarını spor yaparak değerlendirilmelerine yönelik teşviklerimizi sürdürüyoruz. Bunun  ötesinde bir kültür mirası olarak günümüze kadar varlığı devam eden ata sporumuz güreşe belediye olarak her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.