İhsan Kurnaz Mazbatasını aldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Nisan 2024 20:08
İhsan Kurnaz Mazbatasını aldı
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: Hep birlikte İlkadımın geleceği için çalışacağız. Halkımız daha iyisini yapalım diye bizi tercih etti. 

İhsan Kurnaz Mazbatasını aldı

 

İhsan Kurnaz'ı Sevenleri yalnız bırakmadı

 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: Hep birlikte İlkadımın geleceği için daha çok çalışacağız. Halkımız daha iyisini yapalım diye bizi tercih etti. 

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz, bugün Samsun Adliyesine gelerek İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden mazbatasını aldı. Mazbatasını almak için gelen İhsan Kurnaz'ı sevenleri bir an bile yalnız bırakmadı. Çok sayıda seveninin mazbata töreninin sonuna kadar beklediği görüldü.

 

31 Mart 2024 Günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde İhsan Kurnaz 55 bin 341 oy (yüzde 32,51) alarak başkan seçilmiş, mevcut Başkan Necattin Demirtaş da 45 bin 232 (yüzde 26,57) oyla ikinci sırada yer almıştı.

 

 

Kurnaz: İnşallah biz daha iyisini yapacağız

 

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı  Başkan İhsan Kurnaz: "105 gün süren bir kampanya yürüttük. Tüm teşkilat ve bana destek herkese şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah İlkadım'ı son 5 yılda kaybettiği hizmeti, günleri önümüzdeki 5 yılda hızlı bir şekilde telafi edeceğiz. Yarın da devir teslim töreninin ardından göreve başlayacağız. Necattin Demirtaş Başkan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah biz daha iyisini yapacağız. O yüzden göreve geldik. Elimizden gelen her türlü gayreti göstererek, İlkadımlı hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Hem meclis çoğunluğunun bizde olması hem de Büyükşehir Belediyemizin AK Parti'den olması çalışmalarımızı daha da kolaylaştıracak. Çalışmalarımız daha koordineli olacak, kararlar da daha hızlı çıkacak. Önümüzdeki 5 yılda çok önemli hizmet ve projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Avantajlarımızı, vatandaşa hizmet olarak sağlayacağız. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diyerek konuştu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Kurt ilkadım teşkilatı 05 Nisan 2024 02:21

    Çok kıymetli saygı değer başkan ilkadım teşkilatı olarak çok çalışmak başarılı işlere imza atmak için bütün yetkiyi ilkadım da size büyük şehir de halit başkana sorunları hep birlikte inşallah çözeceğiz unkapanı mah iş merkezi bu binayı bir an önce faaliyete geçmesi lazım ilkadım ilçemizin yolları ilkadım da köy minibüs durakları daha bunun gibi niceleri var hep beraber inşallah çalışarak bir çözüme kavuşturulması için çok çalışmak lazım yatırımları samsunun ilçesi merkez ilkadıma almamız gerekiyor saygılar sunuyorum 0545 168 57 55