Herşey Samsun için!

SİYASET Haber Girişi : 19 Şubat 2013 13:57
Herşey Samsun için!
Kavak Dernekler Federasyonu'nda (KADEF) bir araya gelen, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ile SADEF Genel Sekreteri Yıldıray Baş birlik mesajları verdi. "Herşey Samsun için" diyen Milletvekili Bakır, "Böylesi bir
Siyaset ve sivil toplum kaynaşmasının yaşandığı KADEF'te kalpler Samsun için attı. AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Sekreteri Yıldıray Baş, SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, KADEF'te bir araya geldi. 


SAMSUNLULUK RUHU BİR ARADA TUTUYOR
Birlik beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada konuşan KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, KADEF'in 10 binin üzerindeki üye sayısı ile Türkiye'deki en büyük ilçe örgütlenmesi olduğunu söyledi. KADEF üyeleri arasında çeşitli siyasi partilere üye olan insanlar bulunduğunun altını çizen Karagöz, "Bu bizim siyasi partilere yaklaşımımızı da göstermektedir. Bizim için önemli olan Kavak ve Samsun halkına en iyi hizmeti vermektir. Bu gün burada Samsunluluk ruhu ile bir arada bulunuyoruz. Bu tür birliktelikler şehrimize ve insanımıza güç verecektir" dedi.


BAKIR ÖZÜR DİLEDİ
Konuşmasına "KADEF'e bugüne kadar gelemediğim, böylesi bir birlikteliği daha önce gerçekleştiremediğim için özür dilerim" diyerek başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ise, "Bizi burada bir araya getiren siyasi görüşlerimiz değildir. Bizi burada buluşturan Samsunluluk bilincidir. Burada her şey Samsun için diyen insanlar var. KADEF Samsun'un önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak Kavaklılara sahip çıkıyor. Dolayısıyla Samsun'a sahip çıkıyor. Kavaklı'ya sahip çıkmak Samsun'a ve ülkeye sahip çıkmak anlamına geliyor. Gerek KADEF'in gerekse burada bulunan SADEF'in Samsun için insanlarımız için yararını saymakla bitiremeyiz. Artık kimsenin tek başına belli bir ideali yada fikri yürütme imkanı ve kabiliyeti yok. Samsunumuzu layık olduğu yere getirmek, zincirlerini kıran şehirler arasına sokmak için bu tür sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte canla başla hizmet etmekten onur duyarım" diye konuştu. 


AMACIMIZ SİYASET DEĞİL
"Artık kucaklaşalım" diyen SADEF Genel Sekreteri Yıldıray Baş ise, "İnşallah güzel şeyler başaracağız. KADEF Samsun'da ve Türkiye'deki tüm Kavaklıları bir araya getirirken, SADEF ise Türkiye ve Dünya'daki tüm Samsunluları bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Bizlerin tek hedef vardır o da birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi ve insanımızı kalkındırmak. Amacımız siyaset değil. Biz tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta ve uzaklıktayız. SADEF Genel Başkanımız Kaya Aşçı, Kavak ilçemizin bir köyü olan Çukurbük Köyü'nün Gazi Sosyal Tesislerinde düzenleyeceği etkinliğe katılmak için bugün İstanbul'dan Samsun'a geliyor. Biz de canlı yayında Tirit etkinliğini tüm Türkiye ile paylaşacağız. Burada tek amacımız var kendi öz kültürümüz ile birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya duyurmak. İnşallah hep birlikte Samsunumuzu ve Samsun insanını çok daha güzel yerlere gelmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.