Her zaman Erdoğan'ın yanında olacağız

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Temmuz 2016 02:31
Her zaman Erdoğan'ın yanında olacağız
Star yazarı, eski gol kralı Tanju Çolak, FETÖ'cü darbe girişimine karşı 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı'nın çağrısı ile sokağa indi. Çolak, 'Her zaman Erdoğan'ın yanında olacağız ve sonuna kadar sahip çıkacağız' dedi
Tüm Türkiye tarafından lanetlenen ve karşı çıkılan FETÖ'cü darbe girişimine tepki gösteren isimlerden biri de Tanju Çolak oldu. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olan "Altın Ayakkabı" sahibi Star yazarı Çolak, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına icabet edip halkla birlikte sokaklara çıktı. Eylemlere katılan Çolak, gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada Erdoğan'ın her zaman arkasında olacaklarını ve demokrasi adına kendisine sahip çıkacaklarını söyledi. Çolak'ın açıklaması şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız'ın verdiği talimatla sokağa inerek milli iradeye sahip çıktık. Yapılması gereken en doğru işti. Kalkışma aşağılıkça bir saldırıydı. Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin diyorum. Millet, vatanına sahip çıktı. Tüm dünyaya örnek oldu. Her zaman Cumhurbaşkanımız'ın yanında olacağız. Sonuna kadar arkasında olacağız ve sahip çıkacağız. Türkiye'ye hava katan büyük bir liderle olmak beni mutlu ediyor. Tek yürek, tek vücut olduk ve milli iradeye sahip çıktık. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamayız." 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.