Samsun Haber
Yayınlanma : 20 Şubat 2026 12:31
Düzenleme : 20 Şubat 2026 12:37

Vezirköprü’de İlk İftar Şehit Yakınları ve Gazilerle Gönül Sofrasında Açıldı

Vezirköprü’de İlk İftar Şehit Yakınları ve Gazilerle Gönül Sofrasında Açıldı

Vezirköprü’de İlk İftar Şehit Yakınları ve Gazilerle Gönül Sofrasında Açıldı

VEZİRKÖPRÜ – Ramazan ayının manevi iklimi Vezirköprü’de anlamlı bir buluşmayla başladı. İlçede Ramazan’ın ilk iftarı, vatan için canını feda eden şehitlerin emanetleri ve kahraman gaziler onuruna düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Ev Sahibi Protokolden Sıcak Karşılama

Vezirköprü Kaymakamlığı ve Vezirköprü Belediyesi koordinesinde düzenlenen iftar programına, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ve Belediye Başkanı Av. Murat Gül ev sahipliği yaptı. Kaymakam Kaya ve Başkan Gül, davetlileri salon girişinde tek tek karşılayarak yakından ilgilendi. İftar öncesi masaları dolaşan protokol üyeleri, şehit yakınları ve gazilerle samimi sohbetler gerçekleştirerek onların hal ve hatırlarını sordu.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçların ardından dualar edildi. Gecede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, şehitlerimizin aziz hatıraları yad edildi. Program boyunca salonda oldukça duygusal anlar yaşanırken, şehit aileleri ve gaziler kendilerine gösterilen bu vefa örneğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.


"Sizler Bize Emanetsiniz" Kaymakam Özgür Kaya ve Belediye Başkanı Murat Gül, yaptıkları ortak değerlendirmede; şehit aileleri ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, Ramazan’ın bereketini ilk olarak onlarla paylaşmaktan büyük onur duyduklarını ifade ettiler.

İBRAHİM ÇALIŞKAN -VEZİRKÖPRÜ -SAMSUN BÜLTEN

#Vezirköprü #Ramazan2026 #İlkİftar #ŞehitYakınları #Gaziler #VezirköprüBelediyesi #VezirköprüKaymakamlığı #Vefa #BirlikveBeraberlik #Samsun

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.