Samsun Haber
Yayınlanma : 21 Temmuz 2026 11:05
Düzenleme : 21 Temmuz 2026 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzalı Belgeler Sahiplerine Takdim Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzalı Belgeler Sahiplerine Takdim Edildi
İlkadım’da vatandaşlarla ve teşkilatla sık sık bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın Kadifekale Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sertifika takdim programına katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALI TEŞEKKÜR BELGELERİ İLKADIM’DA SAHİPLERİNİ BULDU

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından Kadifekale Mahallesi’nde düzenlenen özel programda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan teşekkür belgeleri teşkilat mensuplarına takdim edildi.

İlkadım’da vatandaşlarla ve teşkilatla sık sık bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın Kadifekale Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sertifika takdim programına katıldı. Teşkilatın emektarlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı teşekkür belgelerinin verildiği buluşmaya parti protokolü ve mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Geniş Katılımlı Birlik Buluşması

Kadifekale Mahallesi'ndeki programa; AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tuğçe Dağdemir Muslu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Murat Kumaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

"Gönül Birlikteliğimiz En Büyük Motivasyonumuz"

Programda konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’da vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla kurulan güçlü iletişime dikkat çekti. Kurnaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Teşkilatımızın ve belediyemizin İlkadım’da hemşehrilerimizle güçlü bir bağ ve gönül birlikteliği var. Milletimizle kurduğumuz bu bağ, en büyük motivasyonumuz ve yol arkadaşımızdır. Hemşehrilerimizle ne zaman bir araya gelsek bizleri muhabbetle ve samimiyetle karşıladılar, gönlümüzü ısıttılar.

Bizler de bu noktada teşkilatımızda yeri geldiğinde görev alan, elini taşın altına koyan kıymetli üyelerimizle buluştuk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan teşekkür belgelerini kendilerine takdim ettik. Samimiyet ve muhabbetle İlkadım’da hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz."

Program, teşekkür belgelerinin hak sahiplerine teslim edilmesi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.