Eşeğe binin bel ve sırt ağrılarından kurtulun"> Eşeğe binin bel ve sırt ağrılarından kurtulun"> Eşeğe binin bel ve sırt ağrılarından kurtulun">

Eşeğe binin bel ve sırt ağrılarından kurtulun

SAĞLIK Haber Girişi : 04 Aralık 2013 22:15
<font color=Eşeğe binin bel ve sırt ağrılarından kurtulun" />
Kanal 7'nin sevilen programı bu kez izleyicilere sürpriz yaptı,stüdyoya eşek getirdi. Anadolu insanının, sağlık sırrları arasında eşeğe binmenin de yer aldığını söyleyen DoktorFeridun Kunak, bel ve sırt ağrıları için düzenli olarak eşeği binmeyi tavsi
Kanal 7'nin sevilen programı bu kez izleyicilere sürpriz yaptı,stüdyoya eşek getirdi. Anadolu insanının, sağlık sırrları arasında eşeğe binmenin de yer aldığını söyleyen DoktorFeridun Kunak, bel ve sırt ağrıları için düzenli olarak eşeği binmeyi tavsiye etti.

Bu da oldu Acun'un bile yapamadığını Kanal 7'de DoktorFeridun Kunak yaptı. Daha önce de benzer şovlara imza atanDoktor Feridun bu kez, bel ve sırt ağrıları için eşeğe binmeyi tavsiye etti.

Bel ve sırt ağrılarından kurtulun

Doktor Kunak, eşşeğe bilerken vücudun sanılanın aksinehareket ettiğini söylerken bu hareketleri doğal egzersizler olduğunu anlattı. Aynı egzersizler için Almanya'daki kliniklerdeçeşitli cihazlar kullanıldığını söyleyen Kunak, bu hareketlerineşeğe binerken Anadolu insanın doğal yollardangerçekleştiğini ifade etti.
Etiketler : Feridun Kunak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.