ERDOĞAN: BİZE HESAP ADAMI DEĞİL DAVA ADAMI LAZIM!

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Ekim 2018 23:14
ERDOĞAN: BİZE HESAP ADAMI DEĞİL DAVA ADAMI LAZIM!
2019 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım." diye konuştu.
2019 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım." diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen İl Başkanları toplantısında kameralar karşısına geçti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti.

"HESAP ADAMI OLURSAK ÇÖKERİZ"

"Hesap adamı olursak çökeriz." diyen Cumhurbaşkanı, "Onun için bize; dava adamı, hizmet adamı, milletin adamı olarak görev yapacak AK Parti kadroları lazım." dedi.

"HESAP ADAMI DEĞİL, DAVA ADAMI LAZIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım. Hesap adamı olursa çökeriz. Hasbi olursak kaleleri düşüre düşüre devam ederiz. Onun için bize; dava adamı, hizmet adamı, milletin adamı olarak görev yapacak AK Parti kadroları lazım.

MUHALEFETİN DİLİ TERÖR ÖRGÜTÜ DİLİ

Anamuhalefetin şu andaki dili, bakıyorsunuz terör örgütünün dili ile aynı. Tavırlar aynı. Benim milletim bunu yutar mı? Allah'ın izniyle yutmaz ve yutmayacak. Ülkemizi, attıkları her adım, söyledikleri her söz, uyguladıkları her politikayla Türkiye düşmanları ve terör örgütleri ile aynı safta oldukları intibası veren bu anlayışın insafına terk edemeyiz.

YOLSUZLUĞA BULAŞANI KENARA KOYACAĞIZ

Yürüyüşe ayak uydurmayanları kenara koyacağız. Bu millete hizmette her türlü yolsuzluğa bulaşanı kenara koyacağız.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.