Derecik Mahallesinde İhsan Kurnaz'a yoğun ilgi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Şubat 2024 23:15
Derecik Mahallesinde İhsan Kurnaz'a yoğun ilgi

Derecik Mahallesinden İhsan Kurnaz'a büyük ilgi 

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Derecik Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

 

 

Dernek Başkanı Hasan Vural ve yönetiminin sevinç ve coşkuyla karşıladığı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz göreve geldiği takdirde yapacağı projeleri anlattı. 

 

İhsan Kurnaz İlkadımı gönül belediyeciliği örneğini sergileyerek yöneteceklerini ifade ederek; "Belediyede sevgi ve saygı önde olacak. İlkadımın birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Türkiye Yüzyılına yakışan gerçek Belediyeciliğin örneğini hep birlikte sergileyeceğiz" diyerek konuştu.

 

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen İhsan Kurnaz İlkadımlıların Gerçek Belediyeciliğe hasret duyduklarını ve hazır olduğunu gösteriyor bu akşam da Derecik Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaretimizde bunu gördüm. Sıcak misafirperverliği için Dernek Başkanı Hasan Vural'a yönetimine ve üyelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.