• İHSANBAŞKAN

CHP Sen kime Hizmet Ediyorsun?

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Eylül 2017 17:54
CHP Sen kime Hizmet Ediyorsun?
Arakan'a giden yardımları Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın götürmesi CHP'yi rahatsız etti
 Arakan'a giden yardımları Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın götürmesi CHP'yi rahatsız etti

Arakanlı Müslümanlara giden yardımların Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın götürmesinden rahatsız olan CHP'li grup başkanvekili Altay, edep dışı bir açıklamada bulundu.


Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret etti. Kampta kalan Arakanlı Müslümanlara yardım dağıtan Emine Erdoğan ve Türk heyeti,  Arakanlı Müslümanlarla fotoğraf çektirdi.
 

YAPILAN ZİYARET CHP'Yİ RAHATSIZ ETTİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Arakanlı Müslümanlara yardım götüren Erdoğan Ailesiyle ilgili çirkin ifadelerde bulundu. Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın Arakanlı Müslümanlara yaptığı yardımdan rahatsız olan CHP'li Altay, akla ziyan bir açıklamada bulundu.

ZİYARETTE ÇEKİLEN FOTOĞRAFI GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyetin bir fotoğrafını gösteren Altay, Arakanlı Müslümanlara giden yardımların Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan tarafından götürülmesini edep dışılık olarak niteleyerek hazımsızlığını dile getirdi. 

Etiketler : CHP
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.