Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci şaşırttı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Ekim 2023 09:54
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci şaşırttı

Biri bu yanlışa dur desin!

 

Atakum'da skandal Belediye Başkanı Cemil Deveci ne yapmaya çalışıyor?

 

 

Uygulamaları ile tartışmaların odağı olan Atakum Belediyesi yeni bir skandala daha imza attı.

 

Daha önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Yalı Kafe, Marina ve bir çok projesine çevreci gerekçelerle karşı çıkan Cemil Deveci, bu kez kimseye danışmadan Atakum Kent Meydanı'na Rotary'nin isteği ve talebi üzerine 100 beton direkten oluşan 100. Yıl Anıtı dikme onayı verdi.

 

 

Rotary yetkilileri 100 beton direkten oluşan anıtın inşaatına başladı

 

Atakumlular ve çevrecilerin karşı çıktığı karar ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Mimarlar Odası Genel Merkez Yöneticisi İshak Memişoğlu, proje ile ilgili olarak Başkan Cemil Deveci'yi aradığını ve kent meydanına böyle bir anıt yapılacaksa, ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerinin alınmasının ve yarışma yapılmasının uygun olacağını,  ben yaptım oldu düşüncesi ile yapılan uygulamaların sağlıklı sonuçlar vermeceğini söyledi.

 

Öte yandan bazı belediye meclis üyeleri de karardan haberlerinin olmadığını, konunun belediye meclsinde görüşülmesi gerektiğini belirtti. Üyeler, sokak ve park adı değişirken bile meclis kararı gerekirken, Atakum'un meydanına 100 beton direktemn oluşan anıt yapılması kararının sadece başkan tarafından verilmesinin demokratik olmadığını bildrdi.

HABER:KARADENİZ HAYAT

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.