• İHSANBAŞKAN

Arka sokaklar dizisinde menzil cemaati hedef mi gösteriliyor?

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ekim 2014 10:32
Arka sokaklar dizisinde menzil cemaati hedef mi gösteriliyor?
www.ihvanlar.net haberine göre Kanal D'nin Arka Sokaklar adlı dizisinde İslam kıyafeti, Müslümanlar ve özellikle Menzil Cemaati hedef gösterildi.

HEDEFTE MENZİL CEMAATİ Mİ VAR!

www.ihvanlar.net'in haberine göre Kanal D'nin Arka Sokaklar adlı dizisinde İslam kıyafeti, Müslümanlar ve özellikle Menzil Cemaati hedef gösterildi.

   Gündem Pkk ve teröristler iken, Pkk'lı teröristler Müslümanları öldürüp, kafalarını hunharca ezerken Kanal D'nin diziler ile hedef saptırmaya çalışması hayli dikkat çekici.

Dizide provokatör olan şahsı Menzil Cemaatinin sevdiği, inandığı doğuda binlerce teröristin tövbe etmesine, binlerce günahkarın hak yola dönmesine vesile olan, doğuda huzuru temin adına çalışan Abdülbaki Hazretlerine benzetmeleri ise dikkatlerimizden kaçmadı.

PKK ve teröristler ortalığı yakıp yıkarken ve Müslümanları katlederken, terörü bitirme adına sosyal faaliyet gösteren cemaatlerin ve sarık, sakal, çarşaf, cübbe gibi İslami kisvenin hedef gösterilmesi hainliktir ve İslam düşmanlığıdır.

   Bu İslam düşmanlarını Allah'u Teala'ya havale ediyoruz? KAYNAK.WWW.İHVANLAR.NET

https://www.facebook.com/ihvanlarmerkezi?fref=nf

İŞTE DİZİDE Kİ O BÖLÜMÜN KONUSU

Emniyete gelen bir ihbar tüm birimi alarma geçirmiştir. Bu ihbarda bombalı saldırı yapılacağı bilgisi verilmiştir ve ekip bu saldırıyı durdurmak için operasyonlara başlar.

Arif Müdür ve Rıza Baba ekiple beraber bir toplantıya girer. Bu istihbaratta Radikal İslamcılar'ın eylem hazırlığında olduğu belirtilmiştir. Emniyet istihbaratından alınan bu rapor sonrasında ekip neden bu raporun terörle mücadeleye gitmediğini sorgulamaya başlar. Sorunun cevabı Arif Müdür'dedir.

Ekip, şehir içinde çalışacak özel bir takıma ihtiyaç duyar. Durdurulması gereken intihar saldırıları vardır. Uyumakta olan hücrelerden biri harekete geçmiştir ve bombalı saldırı yapmayı planlamaktadırlar. Ekibin ilk işi bu saldırıyı durdurmak ve bu hücrenin peşine düşerek onu çökertmektir.

İŞTE O BÖLÜMÜN VİDEOSU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.