Ankara'da Muhteşem İftar Programı

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Nisan 2023 18:45
Ankara'da Muhteşem İftar Programı
Ankara ve Türkiye’nin bir çok ilinden katılımın sağlandığı ARKADAŞIM Dostluk Grubu ve Sesli Düşünce Platformunun İftar Programı Ayaş İlhanlı Alabalık Tesislerinde gerçekleşti.

Hamit Seven tarafından organize edilen iftar programında Kamu, siyaset, sivil toplum, özel sektör ve akademi ve medya dünyasından oluşan isimler yer aldı.

 

Ankara ve Türkiye’nin bir çok ilinden katılımın sağlandığı ARKADAŞIM Dostluk Grubu ve Sesli Düşünce Platformunun İftar Programı Ayaş İlhanlı Alabalık Tesislerinde gerçekleşti. 

 

 

 

ARKADAŞIM Dostluk Grubu ve Sesli Düşünce Platformu Ayaş İlhanlı Alabalık Tesislerinde iftar programında bir araya geldi. Hamit Seven tarafından organize edilen Kamu, siyaset, sivil toplum, özel sektör ve akademi ve medya dünyasından oluşan isimlerin yer aldığı platform da unutulmaz, duygu yüklü bir ortam yaşandı.

 

Böyle bir buluşmayı çok önceleri düşündüğünü ve yaşanan yoğun mesai nedeniyle bir türlü gerçekleştiremediklerini belirten Hamit Seven, “Dijitalleşen dünyamızda, baş döndüren iletişim çağında birbirimize dokunamaz, sarılamaz, hasret gideremez olduk. Hasbihal ettiğimiz günlerin bir örneğini bu platform sayesinde gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Katılım gösteren tüm dostlarımızın çok mutlu ayrıldıklarına tanık olduk” dedi

 

İlkini Ankara Ayaş da gerçekleştirilen “ARKADAŞIM Dostluk Grubu ve Sesli Düşünce Platformu” yeni buluşmanın daha da katlanarak ve çoğalarak gerçekleştirileceği beklentisi yüksek . Açıklamada bulunan Hamit Seven, “Yoğun mesaileri nedeniyle aramızda çok olmak isteyen ancak katılamayan arkadaşlarımız oldu. İnanıyorum ki ikincisini gerçekleştireceğimiz buluşmamız çok daha kalabalık ve renkli görüntülere sahne olacaktır. Bu ilk buluşmamızda özlediğimiz, hasret kaldığımız tüm Anadolu hissiyatlarının en güzel örnekleri sergilendi. Katılım gösteren tüm platform üyelerine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu

 

 

Hamit Seven: Anadolu irfanı bir sofrada buluştu

 

Hamit Seven, “Tüm dostlarımız adına kalbi teşekkürlerimizi sunuyor, mesleki ve çeşitli yoğunlukları nedeniyle fiziken aramızda olamayan, ancak gönülleri daima bizimle ve yanımızda olan tüm değerli dostlarımıza, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz. Ayrıca, programa ev sahipliği yapan, İlhanlı Alabalık Tesisleri Sahibi ve İşletmecisi değerli dostumuz Kadir Akgül’e, grubumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Necmi Yıldırım 03 Nisan 2023 07:20

    Türkiyemizin en dostluk arkadaşlık arasında dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde bunu hamit kardeşimin düşünmesi vede başarmış olması taktire şayandır. Gerçi hamit kardeşimi çok eski tanıyan bir abisi olarak bu tür bir organizasyon onun için çok zor organizasyon değildir. Onun için kardeşimi bu mükemmel fikrinden dolayı tabrik ediyorum.Devaminda ben de olmak kaydıyla bir ikincisinde buluşmak dileklerimle....

  • Mehmet Emin KIZGIN 02 Nisan 2023 20:59

    Hamit Bey’e bu etkinlik için müteşekkirlrrimi borç bilirim. Kaybolmaya yüz tutan bir geleneğimizi yeşertmeye çalışıyor…..