• HABER ÜSTÜ
YazarlarHaber Girişi : 24 Temmuz 2025 12:24

Ali Yalçın 8. Toplu Sözleşme teklifini açıklıyor

Ali Yalçın 8. Toplu Sözleşme teklifini açıklıyor

Ali Yalçın, konfederasyonumuzun genel merkezinde 8. Toplu Sözleşme teklifini açıklıyor

 

YILDIRIM DEMİRCİ

Beş yıl önce kirada otururken şimdi mal varlığını açıklayamayan, üyesinin maaşını bilmeyen ve aidatı bir emeklinin maaşı kadar olan ultra lüks sitede oturan bir genel başkan profilinden; memur ve memur emeklisinin ekonomik, sosyal ve özlük haklarının iyileştireceğine dair hiçbir umudu kalmamıştır.

 

Çünkü; bizler gibi aynı evde oturmayan, aynı arabaya binmeyen, aynı semt pazarından ve mağazaların indirim günlerinde alış-veriş yapmayan kısaca sosyo-ekonomik olarak tabanla arasındaki makası açarak üyesiyle duygusal bağı da koparan burjuvazi yaşayışlı bir sendika genel başkanı temsil ettiği kitlenin duygusuna, hayallerine, isteklerine ve geleceğine tercüman olamaz.

 

Teşkilatımız müsterih olsun. 9. Toplu Sözleşme görüşmelerinde üyesiyle aynı sofraya bağdaş kuracak içimizden bir Anadolu evladı, memurun hakkını kafasının arka tarafında ikinci bir ajandası olmadan samimi bir şekilde savunacaktır. La Galibe İllallah.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.