Zeytinlik Mahallesinde İhsan Kurnaz'ın ziyareti mitinge döndü

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Mart 2024 11:01
Zeytinlik Mahallesinde İhsan Kurnaz'ın ziyareti mitinge döndü
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarıyla birlikte ziyaret için gittiği Zeytinlik Mahallesinde Başkan giibi karşılandı. Zeytinlik sakinleri tam destek sözü verdi.

Zeytinlik Mahallesinde İhsan Kurnaz'ın ziyareti mitinge dönüştü

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarıyla birlikte ziyaret için gittiği Zeytinlik Mahallesinde Başkan giibi karşılandı.

Zeytinlik sakinleri tam destek sözü verdi. 

 

 

İhsan Kurnaz Zeytinlikte 'Başkan' sesleriyle karşılandı

 

2024 yerel seçimlerin son haftasına girerken İhsan Kurnaz'a İlkadım'ın mahallelerinden tam destek gelmeye devam ediyor. 

 

Samsunda yaşayan Kavaklılar İlkadımda sorunların dağ gibi biriktiğini ve çözüleyemen sorunların kangrene dönüştüğünü ifade ederek: Bizim şikayetlerle geçirilecek vaktimiz yok. İlkadımın bu sorunlara dayanacak tahammülü kalmamıştır. İlkadımda sorunlarımızı çözerse Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz çözer.  Oylarımız İhsan Kurnaz'a diyerek düşüncelerini dile getiriyorlar. 

 

Zeytinlik Mahallesinde büyük bir kalabalık tarafından sevinç ve coşku ile karşılandı.

 

 

Zeytinlik Mahalle ziyareti mitinge dönüştü

 

İhsan Kurnaz: Güveniniz için teşekkür ediyorum

 

İhsan Kurnaz mitinge dönüşen mahalle ziyaretinde İlkadım'da ilk işimiz kentsel dönüşümdür. İlkadımı girdiği bu çıkmazdan hep birlikte kurtaracağız. İlkadımlılara güveniyorum. İlkadımı sizinle ortak aklılla yöneteceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Bize güveniniz ve sevginiz yeter İlkadımı köy görünümünden kurtarıp modern kent konumuna getireceğiz diyerek konuştu.

 

Vatandaşların İhsan Kurnazın konuşmasını sık sık İlkadım'da Başkan İhsan Kurnaz tezahüratlarıyla alkış yağmuruna tuttuğu görüldü. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.